גרררררררר, שכנים

Benjamin Turner

New member
גרררררררר, שכנים

רקע: אני גרה בבנין הנוכחי שלי משהו כמו חצי שנה, אבל מאז שהתחלתי ללמוד אני רואה בשכונה (המשותפת לי ולפקולטה) כלבת לברדור מעורבת עם פטמות נסחבות עד הרצפה. לפני שבועיים בערך גיליתי שהיא המליטה ארבעה גורים מול הבית שלי, ולא בפעם הראשונה-כפי שעדכנו אותי דיירים ותיקים יותר. אחרי שהאכלתי אותם מספר ימים, החלטתי לקחת אותם כפרויקט: למסור את הגורים, לעקר אותה ואם אפשר אז גם למצוא לה בית. לגורים כבר מצאתי בתים, ואת הכלבה (ששמה ג'סי, אגב) התחלתי להאכיל בביתי (יותר נוח), עד שהחלב שלה יתייבש ויהיה אפשר לעקר אותה. היא נשארת גם לישון, ויוצאת לטיולים אתי ועם כלבלבתי, אבל כשאני יוצאת מהבית אני מוציאה גם אותה, כי חשבתי שהיא נהנית לשוטט (אין חשש של ממש לפגיעה, כאמור היא חיה בחוץ כבר כמה שנים טובות ויודעת להיזהר ממכוניות). אתמול אחה"צ היה לי פר"ח, ולג'סי היה מבט של "רוצה לצאת" בעיניים, אז שחררתי אותה ונסעתי לדרכי. כשחזרתי לאחר כמה שעות, מצאתי אותה שכובה מחוץ לדירתי, במקום מטיילת בשכונה כהרגלה (כי כנראה שהיא התרגלה לדירה וכבר אין צורך להוציא אותה לשוטט לבדה). היום בבוקר פתחתי את הדלת כדי לטייל עם שתי הכלבלבות, ופתאום אני שומעת צרחות "תקחי אותה, תקחי אותה" מהמדרגות. מסתבר שאחת השכנות נמצאת על המדרגות (היא יורדת די לאט ובזהירות אז זה לוקח לה הרבה זמן) ו"פתאום" מפחדת מכלבים (למה "פתאום"? כי לפני כמה ימים, כשניהלנו שיחת חולין על הגורים, היא סיפרה לי שהבת שלה לומדת וטרינריה ושהיא לפעמים מטפלת בכלבים של הבת כשהבת בחופשה). היא התחילה לצעוק עלי שג'סי היתה אתמול כל הלילה ליד הדירה (כאמור, היא היתה שם רק כמה שעות אחה"צ), ושהיא פחדה לעבור, ושהיא תתקשר לבלבית להתלונן עלי (הם חברים) וכו' וגו'. אז נכון שג'סי לא אמורה לשהות בחדר המדרגות, אבל רבאק, זו כלבה של השכונה שאני מנסה לעזור לה (גם לטובת השכנים, שודאי לא מאוד ישמחו לעוד כלבים משוטטים בשכונה), אי אפשר קצת התחשבות? אי אפשר לנסות להבין את ההסברים שלי במקום לצרוח? חייבים לאיים? אמנם בחוזה שלי רשום בפירוש שאני יכולה להכניס כמה בעלי חיים שאני רוצה, ואמנם מראש אמרתי לבלבית שהשכנים לא מענינים אותי כשזה מגיע לנושא החייעס שלי כי החייעס חשובים יותר, אבל אני לא רוצה להסתבך אתו באי נעימויות... ולמה בכלל צריך להכניס אותו לענין? הרי אם הדירה היתה שלי, היא היתה מדברת אתי, אז למה היא לא יכולה לדבר אתי גם כעת? שתינו אנשים בוגרים, זה לא שאני ילדה קטנה שצריך "לרוץ לספר לאבאמא שלה"... אגב, לפרופורציה, ג'סי אמנם גדולה, אבל לא נובחת על אנשים, ומאוד מאוד עדינה, שקטה ולא מאיימת. שקלתי לעלות אליה ולהתנצל על כך שג'סי היתה אתמול בחדר המדרגות, כי בענין הזה היא צודקת (גם אם חסרת סבלנות-זו הרי פעם ראשונה, ולא ידעתי שהיא תחכה שם, זה לא שהשארתי אותה שם בכוונה), אבל אני לא רוצה שזה ייראה כאילו אני מנסה להתחנף אליה כדי שלא תתקשר לבלבית, אז ויתרתי. סורי, פשוט עשו לי נאחס על הבוקר אז גם אתם "חטפתם". הערכתי העמוקה נתונה למי שהגיע עד לכאן

NightElf

New member
בני-אדם הם באמת תופעה... ../images/Emo4.gif

מה שבאמת מרגיז זה לא רק שאנשים לא עוזרים\תורמים, אלא שהם גם מכשילים וסתם מציקים. לי יש בבניין חתולה "בניינית" או משהו כזה, לפעמים אני רואה אותה שוכבת מול דלת בקומה הראשונה ולפעמים בקומה השנייה, ואני רואה שמפזרים אוכל חתולים ליד הדלתות. החתולה עצמה לבנה, ועם עין אחת, אבל ממש חמוד וחברותית, וכל פעם שהיא רואה\שומעת אותי, היא ישר רצה אליי ביללות והרמת זנב כדי שאני אלטף אותה. פעם אחת היא אפילו עשתה קקי בחדר המדרגות מול הדלת שלי, אז ניקיתי בעצמי עם שקית את הקקי אחרי שהוא התייבש
זה היה קצת מגעיל, אבל אני יודע שהיא לא עשתה את זה בכוונה, ובטח הדלת של הבניין הייתה סגורה ולא הייתה לה ברירה...
כל-הכבוד לך על המעשה המבורך שאת עושה, תמשיכי ככה

kkarinn

New member
../images/Emo140.gifאני מורידה בפנייך את הכובע../images/Emo140.gif

כל הכבוד לך! אין הרבה אנשים שהיו עושים מה שאת עשית (ועדיין עושה) בשביל הכלבה הזו. אני מאוד רוצה כלב, ואם הייתי יכולה הייתי לוקחת אותה ממך, אבל אין לי כרגע אפשרות להחזיק כלב. בעתיד, כשיהיה לי בית משלי, אני מאוד רוצה לאמץ!

Benjamin Turner

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif לשניכם

למרבה המזל יש אנשים שעושים הרבה יותר ממה שאני עושה, ואני שמחה לגלות שלא כולם נמצאים בפורום כלבים ובפורום חתולים
אגב, כל הכבוד שאת רואה גם את טובת בעלי החיים שהיית רוצה לאמץ ובוחרת שלא לעשות זאת עד שיהיו לך תנאים מתאימים עבורם
בינתיים הבלבית לא התקשר, נקווה שגם לא יעשה זאת בהמשך.

JustMeNow

New member
כל הכבוד! ../images/Emo24.gif

תמיד שמחה לדעת שיש כאלה שאכפת להם מהחיות שמסביבם בכל בית שגרתי בו תמיד האכלתי את החתולים/כלבים בשאריות תמשיכי כך! רק תתחנפי לשכנה כי יש מניאקים שמסוגלים להרעיל חיות אם הם מספיק "מפחדים"

Benjamin Turner

New member
כל ארבעת הזנבות בתוך הבית

(למעשה, אחד מהם גרם לי עכשיו לכתוב את הכותרת עם CAPS LOCK על מצב ON
) כך שאין לה גישה אליהם. בכל מקרה, אם מישהו יעז להרע למי מבין החייעס שלי, אפילו הימ"מ לא יצילו אותו
תודה על התמיכה, שותפתי לאחוות הבעליחיימופילים

למעלה