גררררררררר

N i c o l e

New member
גררררררררר

אתמול עשיתי בייביסיטר, ולמשפחה הזאת יש "יס"...אז חשבתי, מה אפשר לראות בטלויזיה- פתחתי ערוץ שלוש, אחרי איזה שעה התחיל "ג'יי לנו" ופתאום הוא אומר שמי מתארח אצלו היום??? (ז"א- אתמול...) ניקול קידמן!!! ואחריה אורלנדו בלום!! אז ישבתי, שמחה ומאושרת, ראיתי את כל הבדיחות הלא מצחיקות שלו ורק חיכיתי כבר שהוא יזמין את ניקול ואורלנדו. בדיוק כשהוא אמר שעוד שניה, ניקול קידמן תיכנס....מי נזכר להגיע הבייתה???? ההורים! כמובן..... ואני הלכתי לביתי הקט...בלי שראיתי את ניקול....או את אורלנדו...

N i c o l e

New member
נצל"ש

מצטערת שלא יוצא לי לכתוב כאן הרבה בזמן האחרון...אבל אני בקושי נמצאת בבית...או קרוב לאינטרנט....אבל אני קוראת כל מה שאתן רושמות כל פעם שיש לי הזדמנות :)

Padme Amidala

New member
חחח לא נורא ../images/Emo13.gif

(על שני הדברים...) אוף, גם אני רציתי לראות את ניקול בג'יי לנו... אבל יש את זה רק ב-YES, לא?

American Girl

New member
אוף אני כ"כ סתומה!

אני רואה את זה כמתארחים אצלו אנשים מעניינים. אבל בזמן האחרון לא יצא לי לראות כי אני שוכחת... ודווקא אתמול פיספסתי
את ניקוללללללללל

shiray

New member
אוייי

אם זה מעודד אותך אז לידיד טוב שלי יש "יס" וכשניקול הייתה אצלו לפני קרוב לשנה (אני לא זוכרת בדיוק אבל נראה לי שזה שנה בגלל שניקול אמרה בחדשות הבידור שהיא נוסעת שבוע הבא לפיג'י ושם היא תעביר את החגים עם המשפחה ובראיון בג'יי לנו היא אמרה שהיא הייתה שם עכשיו בחגים ואכלה לובסטר...) בקיצור הוא הקליט לי את התכנית כי ביקשתי ממנו שיבדוק מתי זה ואני אתן לו קלטת ובאותו יום זה שודר אז הוא הקליט לי ובקיצור היום בבוקר באתי אליו כי שמעתי שהיא שוב תתארח ושאלתי אותו אם הוא יוכל להקליט לי בבקשה ואז הוא אמר לי "זה היה אתמול בכלל"..... די התבאסתי.

American Girl

New member
לא נורא...

אם קריירה כמו שלה היא בטח תתארח אצלו עוד הרבה פעמים...

shiray

New member
אבל...

עם קריירה כמו שלה אין לה זמן להתראיין!!!! וזה נגיד הכי בולט בערוץ אי ששם טוב שלא כל סרט שיוצא איתה יש תכניות ל כל השחקנים האחרים ולא עליה... מה שאומר שהיא כנראה תתארח אצל ג'יי לנו פעם בשנה למשך המון שנים, לשמחתנו, אבל עדיין- איזה פעם בשנה ככה...

למעלה