גרררררררררר

Sababush

New member
חחח...

הייתי בפגישה בעבודה שלי... חחח ויש שם אחד................. חבל"ז

Sababush

New member
בונה אתרים...

אני עכשיו בונה למשרד (עורכי דין) של אבא שלי ובקרוב גם אבנה למשרד אחד של רואי חשבון ועוד משהו מפחיד שאני לא זוכרת איך קוראים לו :-|

Sababush

New member
../images/Emo8.gif

זה כסף טוב!! באפריל אני טסה לאנגליה על הכסף שלי... יוו... מה שמזכיר לי... את חייבת לשמוע איזו שיחה הייתה לי היום עם אבא שלי... חחח

Sababush

New member
חח...

היינו במכונית בדרך חזרה מהמשרד שלו... עכשיו כבר שילמתי כדי לטוס לפולין השנה עם הכיתה אבל בסוף החלטתי שזה ממש לא מתאים לי כי 90% מהחברים שלי לא טסים ואני יודעת שזה לא יהיה רציני והכל ואבא שלי כבר הרבה זמן אמר לי שהוא רוצה שאני אטוס איתו כי הוא יכול להסביר לי ברצינות את הכל... ואבא שלי הוא באמת בן אדם חכם כזה אז זה צריך להיות ממש מעניין לטוס איתו לפולין אז אני לא טסה עם הבית ספר לפולין בסוף... אז אבא שלי במכונית שאל אותי "מתי תטוסי איתי לפולין? כל חופש את טסה לאנגליה" חחח ואני כזה.. "אה... לא יודעת" והוא כזה "בפסח את טסה לאנגליה?" והעניין הוא שאני מתכננת לטוס אבל עוד לא אמרתי לו כי הייתי בטוחה שהוא יעשה לי בעיות כרגיל... חחח ואני כזה "אני רוצה" אז הוא אמר "טוב אז גם בפסח את לא יכולה לטוס לפולין... מתי נטוס? בטח גם בחופש הגדול תטוסי לאנגליה" חחחח איזה יופי שהוא קלט שאני כל הזמן טסה לאנגליה... חחח סוף סוף אני לא אצטרך להתווכח איתו כל פעם כשאני רוצה לטוס

למעלה