גרפיקה על מסך דק

traveller44

New member
גרפיקה על מסך דק

שלום, קניתי מסך LCD של סמסונג, מדובר על משהו שהרבה המליצו עליו מבחינת גרפיקה ועבודה הקשורה. אני לא יודע בדיוק מה לא בסדר, אבל לעומת המסך הרגיל שהיה לי תמונות נראות בו זוועה, כאילו יש רמת "רעש" גבוהה בכל תמונה...למישהו יש הסבר? שיחקתי עם כל האפשרויות כיונון האפשריות ולא הצלחתי. האם זוהי מחלה של LCD? האם יש מסך שיראה תמונות גרפיקה ברמה גבוהה יותר מזה? לי יש את 913N תודה.

מאור בר

New member
המחלוקת הידועה...

בין מסכי CRT ל-LCD... יש היום כמה דגמים בודדים של מסכי LCD שמסוגלים לתת איכות תמונה טובה כמו (ויש יאמרו יותר) ממסכי CRT. יש כמה דגמים מעולים של סוני ושל סאמסונג אבל לא כולם משווקים בארץ ובכל אופן הם עולים כמעט כפול ממסך LCD ממוצע -שווה אם אתה גרפיקאי מקצועי וצריך מסך ברמה של ה-G5 של אפל.

j i m m y

New member
מי שהמליץ לך על LCD כעל מסך לגרפיקה

לא יודע בכלל מה הוא מדבר. מצטער, אבל האמת היא כרגע שמסכי LCD לא מתאימים לגרפיקה "ועבודה הקשורה". מסכי LCD שמתאימים לגרפיקה יהיו מאוד מאוד יקרים ובד"כ ימכרו בהזמנה מיוחדת.

SCaToPHaG

New member
ברוב המקומות ה"נחשבים" בחו"ל

מסכי אפל בגדלי 20"-23" (cinema display) הם סטנדרט עבודה. (יחד עם מסכים מקבילים של Dell, שההבדל היחיד ביניהם הוא הפלסטיק מסביב - מדובר באותו מסך). אמנם לא יצא לי לנהוג על אחד כזה, אבל אני יכול לציין שלי אישית מאוד לא נוח לעבוד עם LCD, גם לא עם זה של ה-iMac-ים. מתאר לעצמי שהם יוצאי דופן.

למעלה