גרפיקה ממוחשבת

Cheetah

New member
גרפיקה ממוחשבת

אני רוצה לעסוק בגרפיקה ממוחשבת עם דגש על תלת מימד. החלום שלי זה לעבוד במחשקי מחשב או אפקטים מיוחדים לסרטים... אני מודע לזה שאין עבודות בזה... אבל זה לא השאלה שלי אני מאז גיל צעיר מאוד לומד לבד תוכנות גרפיקה... הרמה במכללות בארץ לגרפיקה תלת מימדית נראית לי עלובה מאוד, ואני בטוח שאני יכול להגיע אליה בלמידה עצמית... ואני פשוט מרגיש שזה יהיה בזבוז כסף וזמן... חשבתי על ללמוד בחול בבית ספר שאני יכול לכבד, אבל אין לי כסף לזה ולשאלה האם מישהו יקבל אותי לעבודה רצינית רק על הסמך תיק עבודות אישיות ומילה שלי שאני יודע להשתמש בתוכנות ברמה גבוהה? תודה מראש

talotan

New member
כן.

המילה שלך לא דרושה. אם תיק העבודות שלך טוב מספיק- לא אמורה להיות לך בעיה. בתלת יש מקומות עבודה שדורשים רמה גבוהה מאוד ולעומתם כאלה שמסתפקים ברמה בינונית או שליטה בסיסית בתוכנה. הכל תלוי בסוג העבודה. קצת ידע כללי- כיום בתלת דווקא יש עבודה. מי שמוכשר בתחום- לרוב ימצא את מקומו. מבחינת לימודים- כמו בכל מקצוע יש מכללות שבאמת חבל על הזמן והכסף, אבל יש גם מוסדות לימוד טובים. www.asifa.net/israel

תלת-מימד

כן, כמה וכמה אנשים בתפקידים בכירים בתחום הם חסרי הכשרה פורמלית בתחום. מקובל להכין סרטון וידאו קצר שמכיל דוגמאות של עבודות שעשית (גם אם לעצמך ולא במסגרת עבודה כלשהי).

למעלה