גרפולוג

lea77777

New member
גרפולוג

מי מכיר גרפולוג - לא צריכה מישהו בעל ניסיון רב תודה

אריק!

New member
אני מכיר:

באזור הצפון יש בחור בשם ליטן א. ובדרום יש מישהו שנקרא אסטמבל, או אסטרול לא זוכר במדויק. שניהם טובים אם כי פחות מנוסים וגם לא יקרנים. באזור ירושלים יש מישהי בשם כושכוש, טובה לא פחות אבל יקרנית לאללה. אני לא יכול למסור פרטים נוספים כי זה כבר נקרא פרסומת, אבל בסמטאות כולם מכירים אותם.

ליטן א

New member
האמת שבאיזור הצפון יש עוד אחד,

בשם רמי. והוא אפילו מאותו יישוב. תבין את האבסורד: 2 "גרפולוגים" (כאשר הגרשיים הכפולות מכוונות אליי, ולא אל רמי) - אותו יישוב, אותו פורום..

אריק!

New member
אבסורד ? הייתי אומר שזה עצוב לישוב

שאיש לא מעז לשלוח פתק לחבר או לתלות איזה מודעה בכתב יד מפחד עיניכם הבוחנות. איך אפשר בכלל לנהל כך ישוב ?

hanita1123

New member
גרפולוג באינטרנט

שלום לך אני מכירה גרפולוג שעושה ניתוחי כתב יד באינטרנט . פשוט שולחים לו כתב יד והוא מפענח אותו. עשיתי אצלו ניתוח, המחירים שלו מצחיקים ( המשלוח של המכתב עולה יותר...) והוא ממש עזר לי - תלכי לאתר דיבורים-www.diburim.co.il בפורום מומחה גרפולוגיה-בפורומי המומחים. תנסי... חניתה

Ramie

New member
שלום לאה,

קראתי את ההצעה שחניתה הציעה לך, ובדקתי את הקישור. דעתי (והיא עלולה להיות משוחדת) היא שההצעה שאריק הציע לך טובה לא פחות מהאלטרנטיבה, ובטוח שהיא זולה יותר. באתר "דיבורים" את יכולה לקבל ניתוח גרפולוגי כללי תמורת 50 שח. בפורום ב"תפוז" את יכולה לקבל ניתוח ברמה דומה חינם, מיותר מגרפולוג אחד. מבחינה לימודית האתר ב"דיבורים" הוא חסר כל ערך, מאחר וכתבי היד אינם מתפרסמים בו. באתר ב"תפוז" כתבי היד מתפרסמים בצרוף לניתוחים. בדרך כלל את מקבלת ניתוחים של יותר מגרפולוג אחד. נכון, אומנם, שלא כל הגרפולוגים כאן הם גרפולוגים מוסמכים, אולם כל ניתוח כאן נבדק ע"י יותר מגרפולוג אחד. אני, לפחות, קיבלתי הערה מאריק במקרה אחד, ושמחתי לקבל הערה זו. נראה לי, כי אם את רוצה לקבל ניתוח מקיף מעמיק ורציני, את חייבת לעשות זאת בדרך המקובלת, לפנות לגרפולוג "בשר ודם", ולשלם את המחיר המקובל.

Mנטה

New member
למה להעליב ?

הפרסומת שהוצעה פה, צצה ברחבי הרשת לעתים מזומנות וללא כל התחשבות בחוקי נימוס ואינטרנט בסיסיים. בדיקה לעומק של רמת הניתוחים המוצעים שם מעלה התלהבות קטנה מאוד. ובדיקה לעומק של הפורום הזה מעלה דרישה מובהקת לחסום את הפרסומות האלו ולמחוק גם את זו.

למעלה