גרפולוגיה

גרפולוגיה

שלום רב, אני מתמודד על משרה שדורשת כישורים בתחום של שיווק ומכירות, ניהול מו"מ. ההשכלה שלי היא בתחום הנדסה וכלכלה אך לי ניסיון רב בתחום השיוק והמכירות. המעסיק ישלח אותי לבדיקה גרפולוגית. האם יש לכם עצות? איך מציירים עץ, בית ואיש כך שניתן יהיה להבין שיש לי כישורים מכירתיים. בבדיקה כזאת בעבר אמרו לי שאין לי כישורים במסחר ואני רוצה לדעת מה לתקן.

אורום

New member
בבדיקה גרפולוגית

בדר"כ לא מבקשים לצייר עץ או בית או ילד אלא מבקשים שתכתוב טקסטו קצר ובסוף תחתום את שמך. בבדיקה גרפולית רוצים לראות אמינות, לויליות, הזדהות עם הארגון, אסרטיביות, התמודדות עם לחץ. בהצלחה. דרך אגב למה אתה פונה לתחום של שיווק ומכירות?

אבחון על פי ציורים

בבדיקה שעשיתי בעבר אמרו לי שאין לי כישורים מסחריים על פי ציור עץ, אדם ובית. אני מתעניין בתחום שיווק בתחום בו אני עוסק ולדעתי זה יכול לספק לי מקפצה לתפקידים ניהוליים. כמו כן, אני לא נהנה כל כך מהתחום ההנדסי אלא אם זה משולב עם תחומים כלכליים נוספים. ובכל זאת - האם יש למשהו ניסיון בנושא הציורים המסתוריים האלה?

אורום

New member
ציורים

עץ- לצייר בלי הרבה פירות על העץ, שורשים, ושלא יצאו ענפים מהגזע אדם- לצייר אוזניים, סימטרי על הדף, לצייר לו אדמה מתחת לרגליים, והקפיד בפרטים אם מציירים יד אז להקפיד שיהיו 5 אצבות וכן הלאה בית- לצייר, שביל, חלון, דלת

מה קשור "בלי הרבה פירות"../images/Emo67.gif

דווקא הייתי רוצה הרבה פירות,כי אז זה אומר שעבודתו במשרד תניב פרי

אורום

New member
אם המועמד מצייר

עץ עם הרבה פירות המשמעות של זה היא שהוא צריך שיאכילו אותו בכפית שהוא צריך שיביאו את הדברים אליו. וזה פחות טוב כי זה מראה פחות חשיבה עצמאית.

למעלה