גרפולוגיה - ניתוח

רזיליה

New member
גרפולוגיה - ניתוח

שלום לכולם, שמי סופי ואני בת - 28 אשמח מאוד לניתוח גרפולוגי ממיכל (גם ג´יין מוזמן לחוות את דעתו) מה שמסקרן אותי ביותר הוא הפן המקצועי והאישי תודה סופי

jean

New member
הי סופי, הנה דעתי (ושמי ז´אן)

קודם כל אני רוצה להדגיש שאינני גרפולוג מקצועי, ולכן יש לקבל את דברי בע"מ, כמו כן, אשמח לכל דבר ביקורת. מה הדבר הכי בולט אצלך בכתב יד, אם מתבוננים במבט ראשון ? זה המבנה של הטקסט. יש אצלך חוסר ארגון של כל גוף הטקסט. הוא בנוי בשני חלקים. מה שזה מצביע הוא שאת מתייחסת לחייך כמו לשתי תקופות, שנחצות בקו מסוים. התקופה החדשה, (החלק התחתון) היא תקופה שבה את מודעת לעבר שלך יותר, שלמה עם עצמך מעט יותר, ומשתדלת יותר מבעבר ליצור קשר עם הזולת. כתב היד שלך, "לחוץ", מה שיכול להצביע שאת אדם שעומד בעומס של סדר זמנים לחוץ, אבל יותר מכך נראה לי שזה בכיוון של ציפיות עצמיות לנוכח ההישגים שלך עד כה. כלומר, את עסוקה בשיפוט עצמי לאחרונה, ואת רוצה להשיג הרבה בזמן קצר. עכשיו, מה לוחץ עליך מתוך הכתב ? ובכן, מהי האות הכי תנודתית אצלך בכתב היד (לטעמי)... מ´. אות עם שתי גבעות, שלא אחת מסמלת את הזוגיות, ובמיוחד (ואני רואה את זה כמוטיב חוזר, שמוכיח את עצמו אמפירית) אצל בחורות בשנות העשרים המתקדמות (ראי את ההודעות הקודמות שלי בימים האחרונים). כשה-מ´ תנודתית כך גם מערכות היחסים. בנוסף לכך יש אצלך סימבולים של לבבות שבורים ("צל" במילה אצלי ועוד) שגם מסמלים מערכות יחסים שנכשלו, אהבות נכזבות, ורצון להשלים את חיי האהבה. נראה לי שיש לך מעט נטייה לייסר את עצמך, כמו גם מרווחים משתנים בין שורות, אותיות ומילים, שיכולים להצביע על שינויים בעבודה, חוסר סדר בחיים, התלבטות, תקופת מעברים, פרשת דרכים בחייך. ואחרי כל המילים הכבדות האלה, רחוק רחוק שמת את החתימה, שהיא את, כלומר מנסה לתפוס קצת מרחק מהסדר יום העמוס, זאת חתימה פשוטה, חביבה ידידותית וברורה, שהיא תמצית לא רעה של האופי שלך, לדעתי. את טיפוס אינטילגנטי, ואני בטוח ביכולתך להרגע ולעלות על פסים יותר שלווים. אל תלחיצי את עצמך, תעשי קצת ספורט, ותני לזה לזרום.

למעלה