גרפולוגיה מטפלת ?

u 1002

New member
גרפולוגיה מטפלת ?

כיצד מטפלים באישיות של כותב בעזרת גרפולוגיה ? האם גרפולוגיה יכולה להיות גם עזר טיפולי ?

shamon51

New member
יש כאלה הטוענים שזה אפשר

ותוכל/י למצוא פרטים באתר אבל בארצנו הקטנטונת אני לא מכיר מי שיודע או מכיר שיטות כאלה ו "מטפל" בעזרת שינוי כתב היד. ובכלל - מה זה כתב יד "טוב" יותר מהשני ?

u 1002

New member
אין לי בישראל ?

חבל שבישראל אין, כי רציתי לטפל בעצמי בעזרת גרפולוג.

shamon51

New member
אולי תסרוק את הכתב

ותעלה אותו כאן בפורום ונראה אם יש "בעיה". בהצלחה

u 1002

New member
מעולה

רעיון מעולה. אין לי סורק ולכן לא אוכל להעלות את כתב ידי הקטן לפורום. אם היה לי בטח הייתי מתרגש בפעם הראשונה שינתחו את כתב ידי. אבל אין אדם מושלם לכן, מראש אני מניח שיש לי דפקים מסוימים ותמיד טוב לשאוף לשפר תכונות אופי כך שאהיה הגון יותר, מוסרי יותר ועוד תכונות שאני שואף כל הזמן לשפר.

גימי1

New member
שלום לך

לדעתי קיימים בארץ כמה מטפלים בתחום, זה נקרא "גרפותרפיה". התחום קרוב יותר למיסטיקה מאשר למדע, אני די בטוח שזה לא מקובל על חלק מהכותבים כאן בפורום, אלה התומכים בגדפולוגיה מדעית לפחות. אני אישית לא התנסיתי בזה בצורה מעשית ולא מכיר מישהו שביצע את זה הלכה למעשה, כך שאיני יכול להמליץ . כמו בכל תחום...אם אתה רוצה להשתנות ולשפר תכונות / מנהגים או כל דבר אחר... לך על זה... חצי מהעבודה כבר עשית.. וזה הרצון לשינוי ואיתור השינוי... אם זה יהיה גרפותרפיה או פסיכולוג או דרמותרפיה או פרחי באך... לא ממש משנה... אגב, אם תקליד "גרפותרפיה" בגוגל או כל מנוע חיפוש אחר....תמצא כמה אתרים שאולי עונים על מבוקשך. בהצלחה

למעלה