גרף כזה עוד לא ראיתן...

• פותח הנושא u z a
  • פורסם בתאריך

u z a

New member
גרף כזה עוד לא ראיתן...

לא שלרגע חשבתי שיש לי ביוץ ביום ה- 18 (אצלי הביציות לא פראיריות, הן נחות לפחות חודש וחצי בין ביוץ לביוץ), אבל קיוויתי. וגם פתאום היתה הפרשה מרשימה. אבל הבוקר המדחום שוב איכזב... אני אחכה בסבלנות עוד 20 ימים בערך, בטח אבייץ אז. אוף, לרגע קיוויתי שהגוף חוזר לעצמו
אוזה המאוכזבת. [הגרף כמובן הוא זה של יוני - יולי]

m i c h a l y

New member
אוז'לה../images/Emo140.gif

אני לא זוכרת כמה חודשים את מנסה, אבל אצלי- הגרפים נראו די ככה.... הלכתי לרופא (מצוידת בגרפים, כמובן..) והיום אני עם איק'... זה אמנם לא אידיאלי, אבל לפחות המחזורים שלי מתחילים להיות עקביים, עם זמן ביוץ סביר (הלוא גם לזמן הביוץ מתחילת המחזור יש השפעה) יכול להיות שאת פשוט צריכה להיעזר בעוד סבלנות, אבל מה אכפת לך להתייעץ עם הרופא בעניין?

מעיןבר

New member
אכן גרף "משוגע" קצת

ככה זה, דווקא כשאנחנו לא רוצות אנחנו חייבות להתאזר בסבלנות... לפני יומיים העליתי שוב את הקובץ כשהוא קצת מתוקן (שמתי לב שיש לך בגרפים קו כחול לא ברור וכל מני בעיות בכותרות) אז את מוזמנת להוריד את הקובץ המתוקן ולעבוד איתו...

פלולו

New member
נראה לי שזה אבוד הפעם...

אז קודם כל תודה על התשובות והעידוד בעניין הגרף. הבנתי שהביוץ היה ביום ה-19 אבל בדר"כ אני מקבלת בין 7-12 יום לאחר הביוץ ולכן לא נראה לי שאני אחכה עד ל-7/7 (כלומר 14 יום אחרי הביוץ) אלא כנראה מחר אני כבר אקבל... היום הייתה לי ירידה בחום....ואני כבר הבנתי שלפני מחזור החום יורד... אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! צרפתי על כל פנים את הגרף

מעיןבר

New member
לשרשר חביבתי...

כדי שלא יברחו לנו הודעות חשובות מהדף הראשון מומלץ לשרשר הודעות באותו נושא... לעניין הגרף, אכן נפילת חום רצינית
. שימי לב שאם את "מקבלת" עד 10 ימים מהביוץ זה נחשב לשלב לוטאלי קצר ורצוי להפנות את תשומת לב הרופא לעניין ולהתייעץ עימו (זה עלול לשבש השתרשות של הריון).

פלולו

New member
הבנתי את עניין השרשור ועכשיו אני פו

פועלת נכון? מצטערת...פשוט לא שמתי לב פעם קודמת. בכל אופן היום קמתי בשעה 5:00 בבוקר (שעתיים לפני המדידה) והחום היה 36.5 המשכתי לישון והתעוררתי ב-8:00 ומדדתי שוב והוא היה 36.6 אז אפשר להסיק מכך שהממוצע הוא 36.5 אם הייתי מתעוררת ב- 7:00? האם זה מעודד בעקבות הנפילה של אתמול?(כזכור 36.4....) אני מצרפת את הקובץ ואני מקווה שאני לא נודניקית בעניין פשוט זוהי פעם ראשונה שאני מודדת חום וזה פתרון מצויין וחסכוני בשבילי....כי גם ככה לא הבנתי שום דבר עם הערכות... תודה תודה תודה ובאמת תודה !!!

פלולו, לדעתי הממוצע שחישבת

זו באמת המסקנה. וכמו שאמרתי אתמול, עדיין יש סיכוי שהכל תקין ושהחום לא ירד בעוד כמה ימים. האצבעות שלי מוחזקות!

פלולו

New member
תודה לולה הפילולה את מקסימה!!!

מהפה שלך לרחם שלי.... ותודה על האתר הוא מעודד פלולו

מצטערת, אני עדיין לא בטוחה שיש בעיה

אם מעבירים את ה-cover line באזור של יום הביוץ, אז הוא נמצא בגובה של 36.5
0.05 מעלות מעל לטמפ' הגבוהה מבין 6 המדידות, במקרה שלך: בין היום ה-13 (כולל) ליום ה-19 (כולל) הירידה בטמפרטורה היא עדיין מעל ל-cover line, פּוֹנְג קישרה לא מזמן גרפים של הצלחת הריון שהיתה בהם ירידת טמפרטורה, אבל הירידה עדיין היתה מעל לקו ה-cover line כמו במקרה שלך. הנה קישור ישיר לאחד מהגרפים המוצלחים האלה (הוא מפיע ברשימה תחת "After 2+ years...BFP"

באמת שגעון!

אני מקווה שהביוץ יקרה הרבה לפני היום ה-40. מחזור של 53 יום זה בהחלט שגעון וגם לדעתי כדאי שתתייעצי עם רופא

למעלה