גרף יומי ושבועי

מצב
הנושא נעול.

ייי

New member
גרף יומי ושבועי

גרף יומי ושבועי

גרף יומי ושבועי לפני מספר ימים כתב כאן מישהו לגבי תמיכה בגרף השבועי ומכיוו שלא זיהיתי את התמיכה אני מעלה ,תתעלמו מהנקודות האדומות בגרף השבועי,לא ברור לי מהיכן שואב גורביץ את האופטימיות לגבי המעוף. מכיוון שיש לי בעיות התחברות לתפוז מהמחשב שלי לא אוכל להגיב מיידית. נתונים נכונים ליום חמישי

ייי

New member
יומי

יומי

גרף יומי ושבועי לפני מספר ימים כתב כאן מישהו לגבי תמיכה בגרף השבועי ומכיוו שלא זיהיתי את התמיכה אני מעלה גרף יומי ושבועי ,תתעלמו מהנקודות האדומות בגרף השבועי,לא ברור לי מהיכן שואב גורביץ את האופטימיות לגבי המעוף. מכיוון שיש לי בעיות התחברות לתפוז מהמחשב שלי לא אוכל להגיב מיידית. נתונים נכונים ליום חמישי

לגבי המישהו...

לגבי המישהו...

גרף יומי ושבועי לפני מספר ימים כתב כאן מישהו לגבי תמיכה בגרף השבועי ומכיוו שלא זיהיתי את התמיכה אני מעלה גרף יומי ושבועי ,תתעלמו מהנקודות האדומות בגרף השבועי,לא ברור לי מהיכן שואב גורביץ את האופטימיות לגבי המעוף. מכיוון שיש לי בעיות התחברות לתפוז מהמחשב שלי לא אוכל להגיב מיידית. נתונים נכונים ליום חמישי
אני טענתי דוקא שהשוק שבר את רמת התמיכה שלו ולא להיפך ולכן הקשתי מזה (ולא רק מזה,הנקודה הזאת פשוט חיזקה את יתר האינדקטורים שלי) כי אנו הולכים למטה. כריש

מצב
הנושא נעול.
למעלה