גרעינרים

גרעינרים

יש כאן מישהו שהיה גרעין, שהוא גרעינר כרגע או שהוא מעוניין להיות בעתיד?... (למיי שלא יודע - גרעין הוא כמו קומונר רק בבני המושבים...) אני אשמח ליצור קשר עם אנשים כאלה, מכיוון שאני שוקלת להיות גרעינרית בעצמי (אני עולה לי"ב). ביי אורטל

הי אורטל!

היי! קוראים לי נגה נוה ואני ממועצה אזורית לב שרון! אומנם אני לא גרעינרית אבל אח שלי עכשיו סיים שנת שרות בגרעין עודד אשכול, ואני יכולה לשאול אותו שאלות יותר ספציפיות בכדי לענות לך...

היי נגה!

מעניין אותי איך היה לאח שלך דבר ראשון מבחינה חוויתית (האם הוא נהנה? סבל?...). חוץ מזה אני רוצה לדעת על כל מיני דברים טכניים כמו למשל - איך מחליטים לאיזה מועצה שולחים אותך (אם הוא יודע...) ואיך הולך אחר-כך הקטע של הצבא, והכי חשוב - אם הם כולם שם כאלו שעברו קורס מד"צים ומש"צים וכל הדברים האלה (כי אני לא הלכתי לאף קורס מהסוג הזה...). אני מאוד אודה לך אם תשאלי אותו, ביי אורטל

נגה נגה

New member
הי אורטל!

זאת שוב אני פשוט החלפתי שם! אז ככה- אם זה גרעין עודד של חטיבת בני המושבים- את אמורה לדעת היום לאן שיבצו אותך. אני חושבת שהם שמים את החזקים יותר- לפי המיונים שהיו לכם- במקומות היותר קשים...רוב הגרעינרים החדשים גרו במושבים רוב חייהם וכן עברו את הקורסים השונים אבל אני מכירה מספר גרעינרים שעברו בגיל מאוחר יותר או הצטרפו לתנועה שלנו רק שנה שעברה. אח ששלי יכול לתאר את שנת השרות כחוויה- הוא אישית נהנה ולמד המון על חיי קומונה וחיים עצמאיים....זהו....אם יש לך עוד שאלות בבקשה! נגה

למעלה