גרעין עודד

magnum325

New member
אולי אתה מטכליסט...

אני לא.... למרות שאני מאוד רוצה להיות כזה! (כמו קפטן...)!

קשתונה

New member
די כבר!!!!!! מה הבעיה שלך!!!!?!?!?!

די כבר!!!!! די!!!!!!! אידיוט!!! הוא בנאדם בסדר??? בנאדם! בדיוק כמו כל אחד אחר! תפסיק לעשות ממנו אלוהים! וגם אם כן, אל תעשה את זה לידי אפס מטומטם!@!!! כמה פעמים אפשר לבקש?!?!?! תפסיק! פשוט תפסיק!!! ולא איכפת לי שזה פורום מתורבת ושאני מועמדת לגרעין עודד וכלום! גיל אתה מעצבן!

magnum325

New member
מצטער קשת!!!!

קשת אני מצטער... לא ידעתי שאת פה... טעות שלי.... חוצמזה די כבר להיעלב מזה, אין לך גרעינר שאתם בגולן אוהבים? ולא רציתי לעצבן אותך...סליחה!

קשתונה

New member
תשמע...

ברור שיש גרעינר בגולן שאנחנו אוהבים...אבל... מעולם לא סגדנו ככה לבנאדם! אפילו ליטל שחושבת ש"אספיל'ה" הוא הכי הכי לא הגיעה לרמה כזאת... זה מוגזם....גיל הוא באמת בנאדם! באמת! ולא כזה קשה להיות כמוהו אם אתה רוצה...סיירת מטכל זה קשה אבל אם רוצים זה לא בשמיים וככה גם כל דבר אחר... עומר רגב הוא לא אלוהים, אה כן גם יש לו שם. וחוצמזה שתנסה אתה לחיות שכל שניה כולם "קפטן פלנט קפטן פלנט קפטן פלנט" ואחות של קפטן ודומיהם...חלאס כבר...תתבגר...תיצור לעצמך חיים מוצלחים משל עצמכם על תעריץ מישהו על החיים המוצלחים שלו...

מאוו Boaz

New member
אני זוכר עיניים גדולות

אם לא גדולות אז עמוקות כאלה משהו שמראה על חכמה

S a l i t

New member
גמני רשמתי גולן

לא רשמתי ערבה - כי אני משם. ולא רשמתי אשכול כי אני רוצה צפון. אבל רשמתי יזרעאל אגב היי אני סלעית מהערבה

magnum325

New member
נכון!

הייתי עם שרון=מלכה!!! אחלה, בואי לעמק...יהיה שמח.. לדעתי את היחידה שתבואי, אף אחד לא רוצה אותנו!

S a l i t

New member
נווו אל תדכא את המוטיבציה שלי..:)

אני ניראה לי גם יודעת מי אתה עכשיו...כזה בלונדי חמוד כן? (אלושה, שימי לב להתחנפות ותלמדי!!!)

חחח... איזה פלוצה....

חנפנית יותר מכלבלב רעב... אבל זה לא משנה כי אני אוהבת אותך הכי בעולם!!!!

S a l i t

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כל עוד את באה איתי לחוף ניצנים - אין לי תלונות..

S a l i t

New member
אני מניחה שהתכוונת אליי ולא לאלושה

אז אכן כך..אני מהערבה אימפריייייייייהההההההה!!! (לא.) אודי גבר-גבר
אבל הוא לא גרעינר שלי, לי הגרעינרית שלי אודי אני חושבת בצופר ובחצבה אם אנלא טועה למסור לו ד"ש ממך? אגב מאיזה מושב אתה ביזרעאל?

למעלה