גרעין נח"ל, חטב"מ

NKstuff

New member
גרעין נח"ל, חטב"מ

הממ... רוצים לדעת משהו עלינו? אנחנו 16. 8 בנים, ובנות בהתאם. אנחנו (נכון לשניה זו) לא גרים/עובדים ברמות. אלא גרים בנאות גולן (עבודה? נחפש... נמצא!) שאלות? (שימו לב... סוף סוף מערכת תפוז הסכימה לחבר אותי לשמשתמש הישן מאוד שלי)

hadasbaril

New member
כן,צרור

א. מי אתה?אני מניחה שאתה מהגרעין שרק התחיל (כי בתבוא יש 10). ב. מתי הסמינר על הנח"ל? ג. מהן דרישות הקבלה? ביחוד לכאלה שהם כגרע לא כרעינרים בחטב"מ? ד. באיזו פעילות חברתית אתם כרגע? וזהו,נראה לי לשעה מוקדמת זו.

NKstuff

New member
ככה

1. ניר, אח של שי, ניר., סופסוף הצלחתי להחזיר לעצמי את השם בתפוז. 2. אני לא יודע מתי סמינרי הנח"ל, זה רשום בלוח התנועתי, וכל אחד מהגרעינרים בהווה (אני בטוח שיש לך יותר קשר איתם מאשר לי) יוכל להגיד לך לפי זה... הגרעינרים גם עוברים כל מיני הכנות, ומידע לקראת בסמינרים האחרונים שלהם. (ד"א נשמח לקבל הערות ומשובים על הפעילות שעשינו לכם). 3. שנת שירות, ורצון. גרעינרים "מתקבלים" חופשי, ש"ש אחרים מתקבלים בהסכמת הגרעין. יש לקראת גיבוש הגרעין גם ראיון עם מדריך הגרעין, ורכז נח"ל בתנועה. אם את רוצה - אני יכול להעביר אלייך את הטלפון של יעל שוורץ, נציגת הצמ"ר שעוסקת בנח"ל, או יותר טוב - תנסי להשיג את הטלפון של ארז - הוא מדריך את הגרעין של השכבה שלכם. 4. פעילות חברתית קהילתית, במקרה שלנו, תגיע בצורה פורמלית רק בשנת משימה, שזה יקרה עוד שנתיים. אם יש לך עוד שאלות... את מוזמנת להתקשר לשאול, לשלוח מייל, איסיקיו או מה שבא לך... אני מתאר לעצמי שאת הטלפון של שי יש לך... את מוזמנת לשאול.

שקסי

New member
ככה יש לי שאלה!!

למרות שאני זה רק עוד שנה ומשהו לפחות... יש לי שאלה... כך מצב: הגעתי לגרעין נח"ל... הכל יפה וטוב... עכשיו באיזה תפקיד שמים אותי??? מתייחסים בכלל למנילה? אני צריכה למלות עכשיו את המנילה?? מה למלות אם אני רוצה נח"ל? אוף יצא לי יותר משאלה...לא נורא תתגבר...

היי אח שלי בגרעין נח"ל..

אסף רוגינסקי.. גם אתה היית בבית שלנו שעשיתם סרט נראה לי?

למעלה