גרסה עברית של 0utlook express 6

anat8

New member
גרסה עברית של 0utlook express 6

שלום רב. מזה זמן שאני מחפשת באתרי הורדות / עדכונים אחר גרסה עברית ל outlook express 6 ואינני מוצאת. עליי לציין כי המחשב שברשותי הינו חדש ומותקנת בו תכנת חלונות XP. האאוטלוק אקפרס הותקן מראש בגרסה האנגלית (סרגל הכלים / toolbar). תודה מראש, ענת

ה-Outlook Express כחלק אינטגראלי

של דפדפן ה-Explorer מותקן אוטומטית בדיוק באותה גירסה לשונית כמו הדפדפן. כדי להתקין OE עברי יש להתקין IE עברי וגם הוא - רק על מערכת הפעלה בגירסה עברית כדי לא לקבל סלט ירקות בהגדרות.

anat8

New member
המשך שאלה

תודה על התשובה. להלן המשך השאלה: כל התכנות שהותקנו הן בעברית: חלונות, אופיס ודפדפן. בכל זאת הדואל"ק באנגלית. לפני שאני מורידה (בשנית) את גרסת הדפדן - IE - בעברית, רציתי לוודא שלא אגרום נזק לקיים, וכי ה OE אוטומטית ישודרג לי לעברית? האם הבנתי נכון? תודה, ענת

עידו123456

New member
קובץ ההתקנה

של אינטרנט אקספלורר הוא אותו קובץ של OE, לכן את יכולה לשדרג בשקט - אם באחד השפה היא עברית גם בשני יהיה עברית.

אני משרשר לכאן את שאלתי....

ב-outlook express כיצד אני מבטל את החסימה של התוכנה לסוגי קבצים?

וואו אני אדיוט....

מילא שעברתי על ההגדרות כבר מספר ימים ופיספסתי סימון כזה פשוט. אבל הגדלתי לעשות ולא ראיתי את השאלה מתחתי..... בפורום שלי... בסיסי נתונים דבר כזה לא היה עובר בשקט.... ואני הייתי מכסח את עצמי על זה.... ולך עידו 123456789 אתה 10 תודה רבה....

למעלה