גרמניה...

K 3 0 0

New member
גרמניה...

שלום, אני חדש פה לגמריי ואין לי מושג איך דברים הולכים פה - אז אל תצלבו אותי :) בכל מקרה, אני אריאל (18) מפ"ת ומאז ומעולם ידעתי שאני יום אחד אעבור לגרמניה.. מכל הבחינות תמיד הרגשתי גרמני, מבחינה תרבותית ומהותית [אני גם בעל דרכון גרמני ובקיא בהיסטוריה הגרמנית].. חשבתי שאני יחיד עד שהכרתי אדם בעל אותו "תסביך" וכיום אנחנו חברים מאוד טובים ומתכננים ללמוד גרמנית בזמן הקרוב.. ורציתי לדעת האם יש כאן עוד שמרגישים כמוני? (ביחוד כלפי גרמניה ובכלליות כלפני מדינה זאת או אחרת) חשוב לי לציין שזאת לא אובססיה או משהו כדומה, חוץ מדגל גרמניה שתלוי לי בחדר אי אפשר לדעת כלום על שאיפותי לעבור ולחיות בחברה בעלת ערכים גרמניים או לפחות למצוא בת זוג שכזאת. אין פה גזענות או משהו,ורוב חבריי הם בכלל רחוקים (גאוגרפית חח) מגרמניה, ושוב, אין פה קיבעון מחשבתי יש פה רק ידיעה ארוכת שנים שזה מה שאני רוצה.. וזה מה שאני... אני מאמין שהדגשתי את זה כבר מספיק חח אז שוב, יש כאן מישהו/י כמוני? אחלה פורום יש לכם פה... :)

kit k@t

New member
אמממ קצת מפחיד....

אבל בסדר. לדעתי להיכנס לקיבעון על מדינה שלא גרת בה זה קצת מוזר, בלשון המעטה. ואם גרת בה מעל גיל 16, אז קבל את התנצלותי. שיהיה לך בהצלחה. קאט

Y 9

New member
גם אני אוהב את גרמניה

ארץ ממש יפה, הגרמנים הם עם נחמד מאוד (חוץ מכמה מקומות כמו בתחנת הרכבת המרכזית במינכן שאני ממליץ לא להסתובב שם הרבה, אבל אנשים מוזרים יש בכל מקום) וגרמניה עצמה ממש נקייה ומסודרת. ברור שזה יהיה קשה לכמה אנשים בגלל ההיסטוריה, אבל כשנסעתי לגרמניה ממש לא הרגשתי משהו מוזר, ואני בטוח לא היחידי.

orrki

New member
נראה לי קצת מפוקק נוכח תאריך ההודעה

נראה לי קצת מפוקק שבן אדם רושם הודעה כזאת ומדגיש את האהבות לגרמנים ביום השואה.....

SupermanZW

Well-known member
הכל מוכן, יש לך דרכון גרמני, אתה

רוצה להגר לגרמניה, אז למה אתה לא עושה זאת? אגב, התזמון שלך היה גרוע ביותר, למה דווקא ביום השואה?

trigotrigo

New member
אני לא חושב שהוא יכול להגר לבד

לא עכשיו, בכל מקרה... הוא צריך בסיס לקיום - מגורים, עבודה - כלכלה בסיסית. אני משער שהוא יחסוך כסף קצת ואז יעבור.

גם אני

שלום יקירי אני גם שרויה באובססיה דומה ואני לומדת גרמנית אז אתה לא לבד

למעלה