גרמניה

גרמניה

שוב אני טס לגרמניה מחר, לנסיעת עבודה קצרה של יומיים בלבד. יש סיכוי שאצליח לעבור בחנות הצעצועים הענקית בעיירה ליד המשרד - יש לה אזור נכבד המוקדש למשחקי לוח. לכן - אני זקוק להצעות. אני מחפש משחק 1. חדש, אולי אפילו כזה שעדיין אין לו גרסה באנגלית. 2. בא בקופסה קטנה עד בינונית. לנסיעות של יומיים לא לוקחים מזוודה עם נפח אחסון גדול במיוחד. 3. לא מכיל טקסט רב בגרמנית על החלקים. 4. אפשר למצוא תרגום של ההוראות ברשת. מישהו עקב אחרי ההכרזות בכנסים הגדולים האחרונים?

ycyclop

New member
כמה אופציות

ישנו משחק "המשך" ל- alhambra אבל חלק המאנשים לא אהבו וחלק כן. הוא נושא באותו שם אבל למעשה אין קשר בין המשחקים "merchant of venice" משחק באנגלית שהיה ניתן לקנות רק ב-essen ואולי תמצא בחנויות. זכה להתלהבות גורפת. וגם משחק קטן בגודל! carcassone the city אומרים שהוא לא רע, ואיכות הגימור של המשחק משובחת. לא זוכר את השם באנגלית אבל אם אני זוכר נכון מגיע בקופסת עץ לא גדולה כך שניתן לזהות בקלות. שאר המשחקים שהיו וענינו אותי הם בקופסאות גדולות ולא בהכרח מגרמניה. חוץ מזה לפי מה ששמעתי יש הרבה פעמים מבצעים בחנויות אז כך צ'אנס אם זה משחק של מישהו מוכר ולא יקר מידי

בסופו של דבר

חנות הצעצועים היתה בשיפוצים, לאכזבתי. באחת מחנויות הכלבו הקרובות מצאתי מבחר קטן למדי של המשחקים הפופולריים ביותר. לכן קניתי את Carcassonne החדש (קופסת העץ מרשימה, וקשה לעמות בפיתוי), ואת המשחק החדש מסדרת קאטאן, שנראה שונה מאוד מהקודמים - Candamir. רשמים, קרוב לוודאי, בשבוע הבא.

למעלה