ועכשיו תור סטיבן להיות על ה-Catwalk זה בעצם המקום הטבעי שלו.
ב בָלבָל New member 18/6/07 #66 תכלס, היה נחמד להיות בצד של ג'ו למרות שהוא לא מתקשר... מהצד השני היה קשה נורא לצלם אותו
ב בָלבָל New member 18/6/07 #71 אוי תמונה חמודה!! זה הכל אני צילמתי נכון? אגב כל הראשים שרואים שם (הסבר למי שלא היה בהופעה) זה של צלמים שהוכנסו לאיזור של המאבטחים כדי לצלם ב3 השירים הראשונים ואז הם יוצאים. ככה היה בכל הופעה.
אוי תמונה חמודה!! זה הכל אני צילמתי נכון? אגב כל הראשים שרואים שם (הסבר למי שלא היה בהופעה) זה של צלמים שהוכנסו לאיזור של המאבטחים כדי לצלם ב3 השירים הראשונים ואז הם יוצאים. ככה היה בכל הופעה.
S SaintJohn New member 18/6/07 #72 סולו אחד מיני רבים של ג'ו על קצה ה-Catwalk. כפי שאתם רואים על המסך, זה היה בזמן Elevator.
A AeroTom New member 18/6/07 #102 אהבתי ../images/Emo168.gif../images/Emo99.gif היה כיף לראות את ג'ו משתולל על הגיטרה מול הפנים שלך...
S SaintJohn New member 18/6/07 #77 ועוד אחת של סטיבן כפי שאתם רואים, בדיוק מולנו עמד עדר של צלמים. ובפינה בין ה-Caltwalk לבמה - סוזאן המקסימה.
ועוד אחת של סטיבן כפי שאתם רואים, בדיוק מולנו עמד עדר של צלמים. ובפינה בין ה-Caltwalk לבמה - סוזאן המקסימה.
A AeroTom New member 18/6/07 #103 היה קטע ממש מצחיק בהופעה במינכן כשסטיבן שתה מים מבקבוק לידה ואז לפני שזרק את זה אליה, הוא השפריץ עליה והסביבה גם מהפה שלו...אני משער שסוזן רגילה לזה...
היה קטע ממש מצחיק בהופעה במינכן כשסטיבן שתה מים מבקבוק לידה ואז לפני שזרק את זה אליה, הוא השפריץ עליה והסביבה גם מהפה שלו...אני משער שסוזן רגילה לזה...