גרמניה וספרד

benben89

New member
גרמניה וספרד

איך יכול להיות שככה מתעלמים מהשיר הכ"כ טוב של גרמניה?!
ממש מוזר לי הזמר שר מושלם השיר מדהים..
ספרד איכשהו סופרים אבל גם זה אחרי העשירייה...

במקום זה שמים את אסטוניה? שבדיה עם הזמר המעאפן הזה שרוקד ככ מגעיל ומתלהב מעצמו? או את נורבגיה שהשיר דוחה ככ

מה יש לאנשים היום??????

מקווה שהצדק יעשה

Rori90

New member
ספרד זה אחד השירים האהובים עליי השנה

לגבי גרמניה: בהתחלה דווקא התלהבתי וירד לי מהר מאוד מהשיר. שיר סתמי ובהחלט וונאבי אד שירן...

אסטוניה זה שיר עתיק וקלישאתי, ההופעה כולה גימיק אחד גדול אבל איכשהו כבר משמיעה ראשונה הרגשתי שיש לו וייבים של מנצח. אני לא מתפלאת שאסטוניה מזנקת בהימורים ומועמדת מובילה לניצחון. להפך, התפלאתי איך רבים בכלל לא סופרים אותה וחושבים שתהיה פלופ שיישאר מחוץ לטופ 10. היה ברור שהיא תיתן את ההופעה הכי מדויקת בשבוע החזרות ותתפוס מומנט על חשבון פייבוריטיות אחרות שסף הציפיות מהן הוא בשמיים.

שבדיה זה אחד השירים הכי סתמיים בעיניי השנה. לא עושה לי כלום, לא מזיז אצלי כלום אבל הם יודעים להרים הופעות על רמה ולכן השיר הזה יסיים גבוה מאוד.

ונורבגיה...איףףףףף. איזה שיר מעצבן. מרגיש כמו שיר פסטיבל ילדים או כאילו ריבאק יישם את העצות של מאנס ופטרה איך לכתוב שיר. קשה לי לדמיין מצב שאנשים יצביעו לקלישאה כזו אם היה מבצע אותה זמר אחר ולא ריבאק שטוף הכריזמה שבוודאי נהנה מאהדת החובבים. את השיר הזוכה שלו מ-2009 אגב, דווקא ממש אהבתי וגם אם יקרה מצב שבו ריבאק ינצח השנה (מה שעדיין קשה לי להאמין שיקרה) זה עדיין יהרוס לי את כל הרושם שהשאיר לי פעם קודמת

למעלה