גרירה בתשלום

YishayHaspel

New member
גרירה בתשלום

שלום, הסיפור הוא זה: לפני מס' חודשים (יוני), קרה מקרה והרכב שלי נגרר פעמיים יום אחרי יום. אירוע מצער לכל הדעות, ומצער הרבה יותר משום שחברת הביטוח גבתה ממני כסף על הגרירה השניה. כאשר גררו אותי בפעם השנייה, לקחו ממני פרטי כרטיס אשראי כבטחון, מול בקשה שאשלח להם חשבונית המראה שטיפלתי ברכב במוסך, כמובן ששלחתי את החשבונית, אך בטיפשותי לא וידאתי את קבלתה בצד החברה. נגבה ממני הכסף, ובבירור טלפוני הובהר לי שהחשבונית לא הגיעה ולכן נגבה מה שנגבה, לאחר-מכן היה פרק זמן מגוחך בו אני שלחתי את החשבונית מס' פעמים ללא הועיל. בסוף הצלחתי להעביר את החשבונית ובתמימותי חשבתי שבכך הסתיימה הסאגה, אבל מתברר שלא. אחרי שחיכיתי פרק זמן נאה, חזרתי היום לחברת הגרירה לברר למה הם לא מחזירים לי את הסכום שנלקח. התברר לי שאין לחברה שום כוונה להחזיר לי את הכסף, משום שהחשבונית מעידה על-כך שהמוסך ביצע עבודה לא טובה בתיקון התקלה הראשונה ולכן נתקעתי בפעם השנייה. לסיכום (אני מתנצל על המודעה הארוכה) האם באמת אני צריך לשאת באשמה? תודה מראש, ישי

only god

New member
חברת הביטוח אינה אשמה במקרה זה

למרות שאני ממש לא אוהב חב' ביטוח...כנראה שמבחינתם הצדק עימם. אתה תוכל לדרוש את ההחזר רק מהמוסך שלך.זו אשמתו שהתיקון לא בוצע כמו שצריך.

YishayHaspel

New member
תגידו לי מה אתם חשבים

בטיפול הראשון הבעיה טופלה בשלומתה. הבעיה הייתה שהמוסכניק לא חיבר חזק מספיק את אחד החלקים וזה התרופף במקומו מה שגרם להתקעות השנייה. אגב, בפעם השנייה לא נשלחה לי ניידת שירותי דרך (שיכלה התברר מאוחר יותר לפתור את הבעיה מקומית) אלא גרר.

only god

New member
אנחנו חושבים שאנחנו לא חיבים לך כלום

אנחנו רק מנסים לחוות דעה על האירוע כפי שהוצג. אתה לא חייב לקבל את מה שנאמר ובטח לא לכתוב בטון מתנשא שכזה. לא זכור לי שאני עובד אצלך. שא ברכה ובהצלחה בהמשך

only god

New member
סלחנו...../images/Emo13.gif

חברת הגרר לא צריכה לספוג את הטעות של המוסך. עפ"י הפרטים שמסרת המוסך לא תיקן כמו שצריך. הוא זה שלא חיזק את החלק ולכן נוצרה הבעיה שוב. לעניין נידת שרות - זה עובד רק הפוך - זכותה של חב' הגרירה לשלוח ניידת תיקון במקום גרר (ככל הנראה עפ"י חוזה ההתקשרות שאני מניח, שמעולם לא ראית לא קראת ואולי גם לא ידעת על קיומו) ואם לא ניתן לתקן שולחים גרר. לא ניתן לטעון שהם שלחו גרר במקום ניידת כי זה לא מחובתם. מוזר שהגרריסט לא עלה על הבעיה, בד"כ הם מעדיפים לפתור את הבעיה במקום במקום לגרור. לילה טוב

למעלה