גריפ ל-d100

sagykadar1

New member
המחיר...

17000... אני מחפש את הסימן שיראה לי שאני לא טועה בהחלטה שלי...

old

New member
אתה שואל נרקומנים של ציוד לגבי

המחיר. תראה המחיר שאתה הולך להוציא הוא גבוה אבל אתה מקבל תמורה טובה אני חושב שכדאי שבמחיר שאתה הולך להוציא שיהיה לך אחריות של היבואן הרשמי.

sagykadar1

New member
בארץ...

לצערי זה המחיר הכי טוב שמצאתי... יש לך הצעות טובות יותר...?

idohal

New member
כדאי להסתכל על עהעניין במחיר הכולל

שאתה תשלם ולא רק הכספי. מכיוון שרק היבואן הרשמי מחזיק בידע של תחזוקה של מכשיר מסובך כמו המצלמה שאתה עומד לרכוש צריך לחשוב פעמיים האם המחיר הזול יההי זול גם בעתיד? כלומר, כל תיקון תקלה מעבר לרמה של ניקוי החיישן אם תצטרך לשלוח את המצלמה לחו"ל עלות התיקון מן הסתם תהיה גבוהה יותר וגם המחיר שהמצלמה מושבתת לזמן רב יותר.

וקצת 'שמן על המדורה' - D100

בשנה האחרונה דווחו פעמיים בפורום תקלות בD100 ,שהצריכו החזרתה לצורך תיקון - בשנה הראשונה לרכישה : שתי המצלמות נקנו בארץ,אצל הדר וגם תוקנו שם.תוכל לשאול את טד ודן. יתכן וזה רק צירוף מקרים מוזר,אז לא להיבהל, לא ראיתי ששאלת אצל 'הדר' לגבי ההרכב הספיציפי ששאלת עליו. המחיר שצוין כאן הוא ל'קיט' אחר לגמרי שהם מוכרים יחד עם המצלמה. אופציה נוספת: לרכוש בהדר את המצלמה, ואת העדשות בB&H - אצל קנון הם מכבדים אחריות בינלאומית - ברר אצל הדר אם הם מכבדים לגבי עדשות אחריות בינלאומית.כמובן לבדוק אם בעלות הכוללת של משלוח ומע"מ המחיר ישתלם עבורך.

patish avir

New member
לך עם הראש וההרגשה

אם היית קונה בחו"ל את המצלמה מה היה קורה? מה הקשר בכלל. החנות נותנת אחריות ואם תהיה בעייה יצטרכו לשרת אותך. אני מכיר את העסק ונראה לי שהם רציניים, בעיקר בירושלים ובאינטרנט באתר אול סייל מוכרים המון מצלמות. בקיצור אם המחיר טוב תקנה אם לא , אז לא . דודי

idohal

New member
כשלא תראה חודשיים את המצלמה מכיוון

ששלחו אותה לחו"ל מה תאמר?

sagykadar1

New member
אני חושב ש...

גוף אני באמת יקנה כבר אצל הדר ועדשות ב...EBAY אני מודה לכולם על העזרה.

ת ו מ ס1

New member
למה Ebay ?

למה לא B&H או אדורמה, חנויות מסודרות. בטוח שתקבל עדשה טובה עם אחריות. תומס

idohal

New member
תומס1 צודק. לא יודע מה תקנה בEBAY

אבל אם תקנה באחת החנויות הנ"ל תהיה לך אחריות לעדשות גם בארץ (בניגוד לגוף שאין).

למעלה