גריפ ל-d100

sagykadar1

New member
גריפ ל-d100

כמה עולה בארץ ואיפה ניתן להשיג...? או האם כדי להזמין מחו"ל...?

sagykadar1

New member
בנוסף...

אני קונה היום סוף סוף את ה-D100 ומצטרפות גם ניקון24-135 ו15-30 של סיגמה. אז בבקשה לאחל לי קניה מוצלחת...

arnond

New member
הם שולחים למרכז ?

במחיר המפורסם ? או שהם יוסיפו את המע"מ ?

sagykadar1

New member
לצערי...

בשביל להנות מהפטור על המע"מ. אתה חייב לאסוף בעצמך את המצלמה באילת. בסופו של דבר הרווח כולו שלח.

arnond

New member
יש להם חנות פיזית באילת

או רק וירטואלית ? להגיע לאילת זו לא בעיה. אבל אם צריך לשלוח לאילת ושמישהוא יקבל את המשלוח, זה יכול להיות בעייתי...

sagykadar1

New member
מעוניין בתגובות לגבי...

הצעה שקיבלתי . D100 9900 ש"ח. 15-30 סיגמה 3672 ש"ח. 24-120 VR ניקון 2762 ש"ח. SB-80. סוללה נוספת. סה"כ 17000. רציתי לדעת האם ההצעה הוגנת ?

arnond

New member
שים ../images/Emo23.gif !!!

החנות שאנחנו מדברים עליה היא לא היבואנית הרשמית של ניקון (או של קנון) בארץ. כלומר, הם מיבאים יבוא מקבילי (או אפור) והאחריות היא שלהם בלבד. משמע, תיקונים עלולים להשלח לחו"ל ולא להתבצע בארץ. כדאי מאוד לוודא היכן הם מטפלים במצלמות הדורשות תיקון. היבואן הרשמי של ניקון הוא הדר. יש להם מבצע (שרץ די הרבה זמן) על D100, עדשת 24-85 AF-S G ופלאש SB-80DDX בכ 14,600 ש"ח. לגבי שאר המחירים, אולי אלי אליאס יוכל לענות, הוא קנה לא מזמן. גם TED מתמצא... בכל מקרה, זו מצלמה משובחת ובטח תהנה איתה.

old

New member
המחירים לא טובים

אפשר לקנות סט מלא יבוא של "הדר" במחיר טוב יותר. אפשר את הקיט שאמר ארנון ב14000 ואפשר לפרק את החבילה ועדיין למצןא מחיר יותר אטרקטיבי של היבואן הרשמי.

arnond

New member
יכול להיות

אבל ממש מצא חן בעיני המחיר של ה 300D רק 5790 ש"ח לקיט עם ה 18-55. בחישוב דולר ומע"מ, זה יוצא כמעט מחיר ארה"ב. לעומת המחיר ביוגנד (7130 ש"ח) זה ממש זול ! עכשיו יש רק את נושא השירות - בארץ או בחו"ל. ואם בארץ, באיזו מעבדה. שאלות אילו ואחרות נשלחו לחברה ונראה מה תהיה התגובה שלהם.

Alto

New member
camera.co.il

הייתי בחנות שלהם באלנבי שבוע שעבר ושאלתי איפה הם מתקנים, התשובה היתה שיש להם מעבדה בירושלים. ד"א, היו מאד סימפטים שם ושמחו לעזור. ארנון

idohal

New member
עם כל הכבוד ל"קמארה" אתה מאמין שהם

יכולים לתקן את כל הפירמות שהם מייבאים בעצמם? לצערי מעל לכל ספק לא בא' רבתי. אפשר להניח שתיקונים קלים מאוד הם מסוגלים לבצע אבל יש להניח בלי הרבה ספקות שהם משתמשים בשרות מעבדות אחרות בארץ או בחו"ל.

אחלה מחיר.וכמו בקניה מחו"ל-האחריות

תטופל באותו האופן,אם תידרשו לכך,אבל תוכלו דרך החנות או סניפיה (מישהו ציין בזמנו עובדה זו). ממש נפילת מחירים עצומה - כשזוכרים מחירי מצלמות,גם קומפקטיות לפני שלוש וארבע שנים.מדהים. אם אני היום הייתי לפני רכישת הדיגיטאלית הראשונה שלי - הייתי בוחרת בקנון 300D חדשה - פער עצום לעומת כל קומפקטית - ותהיה הכי משוכללת שקיימת,ומסך מסתובב כמו ראדאר-לרפלקס יש יתרונות השמורים רק לו.

old

New member
מצלמות כאלה הם שולחים לחו"ל

רק בית הצילום מתקן בארץ תחת "קרט" יש להם במלאי בכלל

למעלה