גריפים מחליקים..

rubik5

New member
גריפים מחליקים..

האם יש איזשהו פתרון למנוע תזוזה של הגריפים? הפתרון של לקנות גריפים ננעלים לא ישים כרגע,יש סדר עדיפויות אחר.

buya22

New member
אני לא מכיר שום פתרון, אני כבר

שנתיים רוכב עם גריפים ננעלים ולא יודע מזה גריפים מחליקים. השקעה טובה יעלו בסביבות 100 - 120 שקל בחנויות המורשות!!! שי

uriler

New member
לא מניסיון אישי אבל המלצה של חבר -

הוא שם מתחת לגריפ סקוץ' דביק (את הצד הקשיח יותר) - שתי רצועות מסביב להיקף של המוט עצמו ואז הלביש את הגריפ מחדש. סקוץ' כזה עולה משהו כמו 4 שקלים למטר - ולא צריך יותר מחצי מטר.

DoronG R

New member
תלפף על הכידון איזולירבנד

ליפפתי על הכידון שלי מספר ליפופים של איזולירבנד חשמל (החלק) כך שהגריפים התלבשו על הכידון בקצת מאמץ - לא החליקו לי יותר מאז. (אפשר גם להדביק אותם לכידון עם דבק - לא מומלץ במיוחד.. וגם יש אנשים שמחזקים עם חוט אבטחה דק ממתכת) דורון

The Pinky P

New member
כעיקרון..

תוציא את הגריפים,תנקה אותם טוב טוב מבפנים ותנקה את הכידון. אחר כך שכל העניינים יבשים וללא שומן,תלך לחנות אופניים,ותכניס את הגריפ בעזרת לחץ אויר מהמשאוה (בהתחלה תכניס את הגריפ כמה שיותר פנימה ללא לחץ אויר,חשוב מאוד שתכניס אותו בדוך ולא בסיבוב,אל תסובב את הגריפ,לאחר מכן תכניס את הונטיל של המשאווה בין הגריפ לכידון,תלחץ ובאותו הזמן תמשוך את הגריפ פימה).

tamiryyy

New member
פיתרון...

אם הגריפים ישנים תחת והם איבדו מהאלסטיות שלהם אז לזרוק אבל אם סתם יש ליכלוך אז... תשטוף אותם עם סבון ותלביש אותם שהם רטובים קצת ואז תן להם להתייבש... זה עזר לי באופנוע וזה יעזור גם באופניים

menzib

New member
ויש גריפים ננעלים בפחות מ-100 ש"ח

בסביבות 50-60 ש"ח. מותג לא ידוע אבל עובד. בכל החנויות.

אני רוכב כבר שנה וחצי על אופני הxc

עם גריפים רגילים ועם זוג אזיקונים מהסוג הקטן יותר, פת לחלוטין את הבעיה! צוף

roirosenthal2

New member
פתרון פשוט וקל

מוצאים את הגריפים - רצוי עם לחץ אוויר אם יש, אם אין אז עם קצת מים ושיפוד מנקים את הגריפים טוב טוב מבפנים וגם את הכידון מרססים את הכידון בספריי צבע כלשהו בשכבה עבה, נותנים ריסוס או שניים לתוך הגריפים ועכשיו כששני הצדדים רטובים וחלקלקים משחילים את הגריפ על הכידון מחכים יום יומיים (אידאלי) והצבע התייבש והדביק את הגריפ לכידון בצורה מעולה אני הייתי צריך לחזור על הטיפול הזה אחרי חצי שנה-שנה כשהגריפ התחיל להשתחרר שוב

Dr Suess

New member
ללפף עם חוט ברזל..הטריק של הזקנים

זה מה שהיו עושים רייסרים בעיקר במדינות עם הרבה רטיבות לפני עידון הגריפים הננעלים. קח 8 ס"מ חוט ברזל דק וגמיש (למשל שאריות מחוטי ליפוף מרצפת אתר הבניה המובחר הקרוב לביתך) ולפף אותם סביב קצוות הגריפ שלך. "חנוק" את הקצה, חתוך עם קטר את הקצה ודחוף את הקצוות החדים לתוך הגריפ כדי שלא תוכל להדקר. גריפים לא ננעלים רבים, אגב, באים עם שני חריצים יעודיים בדיוק למטרה זו, האחד בכל קצה. נסה ותהנה, הגריפ לא יזוז ויהיה מה. היופי הוא שזה לא עולה גרוש וקל להסיר החוט אח"כ עם קאטר.

למעלה