גרימת הקאה

משתמש053

New member
גרימת הקאה

שלום, במצבים כמו נטילת יתר של תרופות או במצבים בהם יש להקיא ולא יוצא, שמעתי שקיים סירופ בשם סירופ איפקאק הגורם להקאה תוך 20-30 דקות. העניין הוא שאני מפחד מתחושת האי-וודאות והכאבים שבין נטילת הסירופ ועד להקאה עצמה. אז ברצוני לשאול שאלה: מדוע לא ניתן לדחוף אצבע לגרון ומה הסכנה בכך? תודה ויום טוב!.

moran f

New member
אז ככה

מנת יתר של תרופות - לך לחדר מיון. לא ברור לי מה זה "יש להקיא אבל לא יוצא" - הכוונה לבחילה? בכל מקרה, בהקאות יזומות יש הרבה בעיות, במיוחד אם הן נעשות באופן כרוני. אחת מהבעיות הכי רציניות היא חוסר איזון באלקטרוליטים.

moran f

New member
זה תלוי

במקרים חמורים זה יכול גם להרוג. אם אני לא טועה זו אחת מסיבות המוות העיקריות בבולמיה.

chemical sister

New member
לא תמיד מותר לגרום להקאה

ישנם הרבה תרופות וחומרים שאסור לגרום להקאה אם לוקחים מהם יותר מדי, מאחר ואז עלולים להיות נזקים חמורים. בכל מקרה של נטילת מינון יתר או הרעלה ע"י חומר / כימיקל מסוים יש לפנות לבית חולים במהירות האפשרית על מנת שהם יחליטו מה הטיפול המתאים - הקאה / שטיפת קיבה / מתן anti-dot ועוד. אסנת

לא ירא

New member
אתה מפחד מתחושת האי-ודאות??!!

והכאבים? יש לך תוכניות ליטול מינון יתר של תרופות?

משתמש053

New member
חס וחלילה, למקרה שקורה

וכן אני מאוד מפחד מתחושת האי וודאות לאחר שלוקחים סירופ הגורם הקאה. מה אתה אמור?! לשבת ולחכות לרגע שתקיא!? ובינתיים גם להרגיש מערבולות בבטן? מאוד סובל מהדברים האלה. נראה שיותר פשוט לדחוף אצבע אבל גם זה לא הכי נעים. תודה לכם !

לא ירא

New member
תן לי לנסח את דברי מחדש..

אני חושב שכולם היו מפחדים אם היו צריכים לחכות לפעולת סירופ שגורם להקאה לאחר שבלעו מנת יתר, אבל לדעתי, הפתרון שבו נוקטים רוב האנשים הוא פשוט המנעות מנטילת מנת יתר..

משתמש053

New member
ובמקרה שיש לי הקאה ולא יוצא..

וברור לי שאני עומד להקיא אבל לא יוצא... וסובלים מאוד... מה אתה ממליץ לעשות? תודה!.

moran f

New member
ושוב

במקרה של מנת יתר - 101 למד"א וביקור מהנה בחדר המיון. אם אכלת משהו מקולקל - או שתקיא, ואז אין שום סיבה לסייע להקאה או שתחוש בחילה ואז לא ברור לי למה להתעקש להגיע גם מהבחילה להקאה. ולהזיק לעצמך בכוונה זה אף פעם לא רעיון טוב.

משתמש053

New member
למה הסתבכנו בכלל

עזבו בלי להסתבך יותר מדי. אני מתכוון למשל, מישהו אוכל משהו, אחרי זה גילה שזה היה מקולקל, יש לו תחושות נוראיות וברור לו שהוא עומד להקיא אבל זה לא בא לו ובינתיים הוא רק סובל וסובל וסובל. האם יש דרך לקצר את הדרך ברור שזה יסתיים בהקאה רק זה לא בא האם יש דרך לקצר את הסבל? תודה!.

atypique

New member
מ2 אתה סובל ועוד לא יצא לך להגיע?

טוב, נראה לי שמדובר בטרול. טרול היפוכונדר עם נטיות התאבדותיות, כנראה...

לא ירא

New member
תגיד לי מה קורה עם הפורום הזה?

או ששואלים על סמים בוריאציות שונות, או שמבררים איך להקיא ולעשות שטיפות קיבה..

לא מספיק מעשיים בפורום../images/Emo70.gif

התשובה שצריכה להינתן לשאלה כזו (בהתחשב באופי הפורום): אם אתה מתכוון לבלוע כדורי הרדמה - הכן אנקסט מבעוד מועד. אם בכדורי אקמול חשקה נפשך - טפל בפחם פעיל וחפש תורם כבד. אם הצלחת להשיג אופיאטים (באיכות טובה) - ספר לחברים. אם ערבבת גם רעל עכברים עם האופיאטים - הכן גלילי נייר טואלט והתכונן לנחילי הנזלת שיבואו.

למעלה