גריז

malabar

New member
גריז

שלום לחברי הפורום, למען האמת אני לא בטוח אם תוכלו לעזור לי אבל אני אנסה בכל זאת. אני מחפש playlist של שירים ברוח התקופה של גריז. אשמח לקבל המלצות לשירים, כאן בפורום או במסרים. תודה רבה!

יוליקה

Member
מנהל
אם תכנס לפורום נוסטלגיה

אני בטוחה שיהיו רבים שירצו לעזור לך. אבל דע לך שכל השירים מסרטי אסקימו לימון הם מאותה תקופה.

shlomielvislevy

New member
יש המוןןן להקות

יש לך המון סוגים השירים מתבססים על בלוז קיצבי ובאסים יפים זה גאז בלוזי בקצב, יש גם סמבה פה ושם אבל זה שנות ה-60...אפשר גם 50 אבל המאוחרות שנות ה-70 (מתי שהסרט יצא) לא יעזור כי הסרט כוון לשנים מוקדמות יותר כמו שאסקימו לימון זה סיפור בשנות ה-50 ובכלל יצא ב-75 THE PLATTERS ELVIS PRESLEY THE COASTERS LITTLE ANTONY PAUL ANKA LITTLE RICHARD THE DRIFTERS יש המוןן וכמו שאמרו פה..כל השירים מאסקימו לימון אני אישית ממליץ על הדיסקים המשולשים שלהם יש שתי אריזות, אחת כחולה של שירים מהסרטים הראשונים ואחת צהובה של שירים מהסרטים המאוחרים שבאה כנראה עקב ההצלחה של הדיסק הראשון לי יש את שניהם (סה"כ 6 דיסקים) ואני נהנה מכל רגע

יוליקה

Member
מנהל
שלומי, כדאי לך קצת לכבד מבוגרים ממך

אני מספיק מבוגרת כדי לדעת על איזה תקופה מדבר הסרט גריז ועל איזה תקופה מדברים סרטי אסקימו לימון . אני הייתי שם!!! מה זה שייך באיזה שנה יצא אסקימו לימון לאקרנים? מה שחשוב על איזה תקופה הוא מדבר... גם הסרט אמריקן גרפיטי (שמעת על זה???) מדבר על אותה תקופה וגם שם שזורים אותם סוג של שירים. ואם נחזור לגריז - אז השמות שמוזכרים שם כמו סנדרה די וטרוי דונהיו אלה היו הכוכבים שלנו כשהיינו בני 14: סנדרה די וטרוי דונהיו שיחקו יחד בסרט "נוה קיץ". לסיכום - זה באמת מחמם את הלב שצעיר בגילך (שיכול להיות נכדי) אוהב את אותה מוסיקה ושירים שעליהם אני גדלתי צעירה יותר מגילך היום.

shlomielvislevy

New member
חח סליחה אבל לא ממש הבנתי

את ההודעה, כאילו לא הבנתי עם את כועסת או לא.. מה שכן מצטער עם פגעתי חח אמ..תאמת אני שומע תשירים האלה מגיל 13... התחלתי עם ה THE PLATTERS ומשם התקדמתי..אני חולה אלוויס..וגם מחקה אותו..

Evil Spike

New member
נראה לי שיש פה מישהו שיוכל לעזור לך

...
שניים אפילו!

יוליקה

Member
מנהל
כועסת???לא מה פתאום!!

להפך אני כל כך שמחה לדבר על הנושאים האלה בייחוד עם צעירים - כי הרי אני חייתי את התקופה LIVE והצעירים של היום מאמצים אותם. גריז אסקימו לימון אמריקן גרפיטי זאת התקופה. אך כיון שזה פורום של מחזות זמר - אז רק גריז מתאים להגדרה. אם את/ה אוהבים את התקופה , בואו לפורום נוסטלגיה.

למעלה