גריז..!!

hila1616

New member
גריז..!!

היי :) רציתי לשאול אם אתם יודעים במקרה אם לששי בוגנים ולהילה זייתון יש דאבל קאסט, בתפקידים דני וסנדי, ואם כן, איך אפשר לברר מתי הילה וששי מופיעים?? פשוט יש לי כרטיסים בהוזלה ב-15.11 ואני לא בטוחה אם ללכת כי אם זה לא יהיה הם אז... הפואנטה תידפק.. זה ממש חשוב כי אני יכולה להחליט עד מחר בערב.. אז אם מישהו יכול לעזור איכשהו אני ממש ממש אשמח :)

Nir5L

New member
תהני! +שאלה לכולם

עכשיו שהמחזמר חוזר בנובמבר.. כל הקאסט המקורי חוזר או שיש שינויים? אני בכל מקרה הולך שוב :)

Nolly

New member
גלעד אמר...

חחח איזה כייף להגיד גלעד אמר!!
טוב.. בעצם אבא גלעד.. אבל גם זה נחשב! שגלעד לא הסכים לעלות את ההצגה אם לא משאירים אותה כמו שהיא ומקצצים בשחקנים... אז גרי הסכים..למרות שהוא לא רצה כי מעכשיו כבר משלמים להם.. מנובמבר! גלעד גם רצה 15 נגנים... חחח גלעד רוצה גלעד מקבל! חח

Nir5L

New member
זה די ברור

שצריך לשלם עכשיו לשחקנים.. בגלל שהם כבר לא תלמידים של בית צבי, הם מסיימים בימים אלה אם אני לא טועה(?) אבל זה לא כל כך ענה לי.. נשארו אותם שחקנים? או שיש מחליפים?

Nolly

New member
אותו קאסט.

לפי מה שהבנתי.. הוא לא רצה להחליף ולא כלום! ואתה לא טועה!

Nir5L

New member
יופי!

האוזניים שלי מתגעגעות לקול של כינרת חחח פתרנו כבר את כלה בעיות טעמנו אהבה, למדנו איך לחיות אם נשחרר את כל הלחצים נוכל סוף סוף לחיות, כמו שאנחנו רוצים עם כל הגריז..

moran500

New member
יש דאבל קאסט לריזו: כינרת/חן ולז'אן

או ג'אן או איך שלא קוראים לה... ולקורוס כמובן אבל זה לא ממש חשוב

hila1616

New member
וואי ממש תודה!

איך לעזאזל אתם יודעים להגיד "גלעד אמר" "גרי אמר"? כאילו מאיפה אתם קשורים אליהם?

Evil Spike

New member
אויי איך אני מתגעגעת לגריזזזזז!

8 הצגות + 11 הצגות כסדרנית הלוואי שהם יקראו לי להיות סדרנית גם בנובמבר זאת יכולה להיות עבודה ממש דוחה אבל גם ממש כיפית! גלעד וששי...

moran500

New member
היא התכוונה ש...

גלעד רצה שיהיו 15 נגנים אבל בעיות תקציב לא אפשרו לו אז הפלייבק הוא של ה15 נגנים האלה.. במקום שתהיה להקה קטנה

hila1616

New member
באמת??

מי הדאבל? רגע, שתהיו בעניינים, מעניין אותי רק אם לששי בוגנים והילה זייתון יש דאבל קאסטים...

m o r s h

New member
להילה זיתון לא יודע אם יש אבל לששי

הדאבל זה שחר ישי הרקדן האוטומטי במרילו

אין דאבלים!

ב"גריז" אין דאבל קאסט על אף תפקיד, מלבד ריזו וג'אן שהיו בדאבל כבר בסשן הקודם. שחר ישי הוא אנדרסטאדי (מחליף למקרה שהשחקן הקבוע לא יכול לשחק) ולא דאבל. את טל יהלומי תחליף באופן קבוע דקלה הדר בתפקיד פטי סימקוקס, ובמקום ניר שלמון ישחק דורון אורן את תפקיד וינס פונטיין. כל שאר התפקידים ללא שינוי. ההצגה, אגב, תעלה הפעם בתיאטרון יהלום, ולא בתיאטרון רמת-גן.

למעלה