גריה לאור

li40

New member
גריה לאור

לילד שלנו יש לאחרונה גרייה מוגברת לאור , הוא מסתכל כל הזמן על האורות הדלוקים בבית ומחוץ לבית ) מציץ מהחלון החוצה ) ובוהה בהם , האם יש קשר לויטמין a ? אף פעם לא תיספנו ויטמין a , חושבים על זה אך מחכים לבדיקה של רופא מטבולית בשבוע הבא ... אני אשאל גם בפורום המקביל האם יש למשהו רעיון ? מה לעשות? איך לנסות להוציא אותו מהבהייה באורות תודה

vered73

New member
שלושה דברים עזרו לנו

1) דיאטה סנסורית 2) CLO 3) להמנע מחשיפה לריסוסים, כי אלו עשו אצלנו גריה ויזואלית עם האור באופן כזה שהילד היה הולך עם עיניים עצומות כל הזמן כבר מרוב בהייה במנורות. (שאגב זה מאד מענין, תנסי זאת בעצמך זה מפצל את האורות לשמשות קטנות). לקח לי שלושה חודשים להיפטר מהדבר הזה אחרי תיסוף היסטרי של גלוטטיון.

li40

New member
מספר שאלות

1. דיאטה סנסורית - האם הכוונה היא שנכסה את כל המנורות והאהילים בבית על מנת שלא יהיה קשר עין ישיר לאור ? 2. אנחנו מתספים ב אומגה 3 של קרלסון , האם אפשר לתסף גם ב clo ? 3. לא היו שום ריסוסים בסביבה , כמה שידוע לי ואני אבקש לברר בגן . וכן אני יודעת שאם מסתכלים על האור כל כך הרבה זה גורם להרבה מאוד צבעים וזה אפילו נעים ממש כמו קשת , במיוחד שעוצמים מעט את העיניים לפי דעתי בגלל זה הם עוצמים את העיניים ( בטח משאירים חריץ קטן לתת לכל הצבעים האלו להגיע ) אבל ....

vered73

New member
1 - מה פתאום? ../images/Emo13.gif 2 - אלו שני דברים

נפרדים. דיאטה סנסורית היא טיפול ולא מניעה. פני למרפאה בעיסוק להדרכה ספציפית לגבי הילד. אני מתספת קרלסון גם וגם. אלו שני דברים נפרדים.

למעלה