גרט אוהב את ישראל :)

MayTheBee

New member
גרט אוהב את ישראל :)

היי, רק רציתי שתדעו, שגרט (כאילו שלא ידעתם) וגם שאר חברי הלהקה ממש ממש אוהבים את ישראל...! חברה שלי עשתה לי הפתעה, אחרי ההופעה של קייס ביום שישי בפרדיסו הולנד היא התקשרה אלי ונתנה לי לדבר עם גרט והוא היה כזה מקסיםםםםםםםםם! אז בכל אופן הוא מסר שהוא אוהב את ישראל, כולם תמיד אומרים שהם נורא אוהבים את הארץ. דיברנו גם על הדי וי די החדש והוא מסר לי שזה יצא בסביבות אפריל. סתם, שתדעו :) מאי.

Me Happy

New member
ברור שהם אוהבים את ישראל../images/Emo70.gif

אחרי התגובות הנלהבות שהם קיבלו פה - זה ברור
זה רק אני או שכל מי שהיה בהופעה מסכים שהקהל היה משוגע לגמרי, הכיר את המילים לכל השירים החדשים (למרות שהאלבום יצא זמן קצר לפני כן) וממש נתן לקייס הרגשה מעולה? ישראל וקייס הולכים עשר ביחד, לא?

MayTheBee

New member
ברור שזה ברור אבל...!!

רק רציתי להזכיר לכם את זה מאחר והם לא ממש הופיעו כאן בזמן האחרון, ואני הייתי איתם בקשר אז שתדעו שהם לא שכחו! וגם לעולם לא ישכחו, היינו כל כך נהדרים... :)

Gloria_Nathan

New member
אני לא חושבת שיש מישהו שהיה שם...

ויוכל לשכוח! זאת הייתה הופעה מההמת בכל מובן אפשרי! כל שני שירים שרה אמרה כמה היא אוהבת את ישראל, וגם אחרי כשחברות שלי ואני הלכנו לקבל חתימות הם כל הזמן אמרו שהם יבואו שוב. ובאמת הגיע הזמן שהם יוציאו אלבום חדש ויבואו הנה. וחשכתם את מה שהיה הכי חשוב בהודעה המקורית: גארט היה נחמד מספיק כדי לדבר בטלפון עם מעריץ...סתם. בלי תייוך של איזה טלוויזיה או אםטיוי או תחנת רדיו! ואחרי ההופעה גם אריק היה נורא נחמד וכמובן... יאן
מאוהב|

איזה נחמדים!

מלא אנשים שדיברתי איתם אמרו שהם פגשו את קייס אחרי ההופעה איזה נחמד מצידם להיות כלכך סובלניים כלפי המעריצים שלהם

כמה נחמד מצדו...../images/Emo13.gif

למרות שאני לא מכירה אותך, אני שמחה בשבילך שיצא לך לדבר עם חבר להקה שאת אוהבת.... פורום טוב יש לכם פה. אני מעוניינת להקים התנחלות קטנה אם אפשר...

MILK*

New member
שלום ילדת סמשינג!..../images/Emo41.gif

החברה הכי טובה שלי היתה בהופעות האחרונות בלונדון...וגילחה את הראש בגלל בילי את לא לבד חומד! ובהקשר לשרשור.. אני חולה על קייס הם כאלה מקסימים שיבואו שוב אם הם אוהבים אותנו כל כך....

איזה כיף להההה :&acute../images/Emo7.gif

יא! גילחה את הראש בגלל בילי?!? על זה לא שמעתי!
כיף לה! חשבתי על זה פעם את האמת. אבל בוא נודה בזה, לא כל אחד יכול לעשות קרחת! לא לכולם זה מתאים, מה לעשות! תודה על הקבלת פנים מילק!=)

למעלה