גרוש טרי !!

נתנאל 972

New member
גרוש טרי !!

שלום כולם , עברתי תשלב הכואב של גירושין לפני 3 שבועות אחרי חודשיים של פרידה . היינו נשואים 10 חודשים והתמודדנו עם בעיה קשה שאישתי לא יכלה לקיים יחסי מין בגלל אונס שעברה בתור ילדה קטנה - אנחנו דתיים ולא התנסינו ביחסי מין לפני כן , בקיצר לא אאריך רק אומר שהיא רצתה תגירושים יותר ממני כנראה נמאס לה מכל הספור הזה כי באמת היו הרבה מריבות ומשקעים רבים . כרגע למרות השנה הקשה אני ממש שבור אני מנסה לקיים סוג של שגרה אבל הכל חוזר לי . אני מתגעגע לככ הרבה סיטואציות יפות שהיו לנו ואני מרגיש שעוד רגע אני רץ אליה הביתה ... איך מתמודדים ? איך אני חוזר להיות נורמלי זה פשוט לא הולך לי כרגע ??

ye44

New member
"גיסנו"

אין ספק שזאת טראומה בשבילך,בתור אחת שחוותה אונס היית אמור לקחת הכל בחשבון, הבעיה שאתה צעיר ודתי והחיפזון להתמסד במגזר שלכם גורם לכם לפעמים עוגמת נפש,אתה זקוק לטיפול מקצועי, אני מבין שאתה אוהב אותה אבל אין מה לעשות תצטרך להתגבר
אתה צעיר וכל חייך לפניך חפש זוגיות אחרת תבלה עם חברים ואני מקווה שהזמן ומישהי חדשה תשכיח את המועקות שאתה שרוי בהן, הכי חשוב זה לבלות עם הרבה חברים ולעשות המון דברים בעיקר כייפים שיגרמו לך תעסוקה במקום חפירה עצמית אז קום "גיסנו" הרם ת'ראש
כמו שאומרים במגזר הדתי "אלוהים סוגר דלת ופותח דלת" הכל זה מלמעלה ! תתחזק מה שלא הורג מחשל

נתנאל 972

New member
עדיין ...

חברה אני חודש + אחרי הגט והרבה לא זז אצלי .. יש לי סוג של שגרה אבל אני ממש תקוע בעבר , אני הולך לטיפול וכו אבל אני רק מבין עד כמה אני מסובך עם זה . אני עדין קורא לה "אישתי" וכשאני חושב על האפשרות שהבעיה שלה תעבור והיא תתחתן עם מישהו אחר אני פשוט אוכל את עצמי !! יש מצב שגרוש כמוני צריך לחזור להיות בקשר איתה ולומר לה שאני רוצה תקשר איתה ? אני מתגעגע לכל פיפס זיכרון שיש לי ממנה , כשאנשים מדברים איתי על להכיר אחרות אני מצד אחד מאוד רוצה להיות עם מישהי אבל אז אני תופס שזה לא יהיה איתה ואני מתחרפן מעצבים . בקיצר עזרה חברה , מי היה בכזו סיטואציה שגרושתו לא יוצאת לו מהראש ???

ברוך הבא ../images/Emo13.gif

לא פשוט הסיפור שלכם ובעיקר ההתמודדות שלה לא יודעת אם היא היתה בטיפול או לא בעקבות מה שהיא עברה מאוד רצוי שהיא תעשה את זה קודם כל בשביל הבריאות הנפשית שלה ולאחר מכן לך תדע אולי דברים עוד יכולים להשתנות אם אתם מאוד אוהבים אחד את השני ורק הטראומה של האונס היתה הבעיה בנישואים . . . ובינתיים תיתן לעצמך זמן להתאבל על הגירושין והקשר שנגמר לאט לאט הדברים יתבהרו שיהיה המון בהצלחה

נתנאל 972

New member
המשך

המקרה אצלי מאוד קשה כי באמת ככל שהינו יחד נקשרתי אליה כמו סוג של אתגר משותף , אפילו שהיה לי מאוד קשה קיויתי כל הזמן ... המציאות יצרה הרבה מריבות ומרירות כזו שפשוט נמאס להיות יחד , לבסוף היא זו שרצתה להתגרש יותר ממני . אני חושב עליה המון וכנראה אני באמת אוהב אותה , ואגב לשאלתך היא הולכת לטיפול נפשי כבר שנה ואני יודע שהיא ממשיכה גם עכשיו . הלואי שמשהו יגאל אותי מהקושי הזה , אני עצוב 24/7 !! מה עושים ?...

מתעצבים

ונותנים לזה לחלוף . . . וכמו שאמרתי ייתכן שהיא עוד זקוקה לתקופה של טיפול שתעזור לה להמשיך למקום טוב יותר ואולי אפילו איתך :))

ברוך הבא לפורום,ובהצלחה בדרכך החדשה.

הכי טוב להמשיך הלאה בחיים ,לחפש מישהי חדשה שתתאים לך ב"ה.

למעלה