גרוש/ה ורווק/ה?

גרוש/ה ורווק/ה?

בעקבות יציאתי למסע הארוך באתרי השידוך, אני שוב משתפת אתכם בתהיותי ושאלותי... האם גרוש/ה ורווק/ה יכולים לפתוח פרק ביחד? אתמול "שוחחתי" עם גבר רווק. רצה שאהיה ספונטנית ואפגש איתו "כבר הערב". ואני אפילו לא חשבתי על האיש הספציפי (שלא עשה לי "את זה", את הפרפרים בבטן והשקשוקה במטבח) אלא על העקרון... אני על הרגליים מ- 6:15, מארגנת את הילדים, מארגנת את ארוחת הצהריים שלהם, מארגנת את עצמי... עבודה במשרה מלאה, אח"כ העבודה האמיתית כאמא, ארוחת ערב, מקלחות, ניצול הזמן מול הטלויזיה (רק בימי שלישי רואה..."בית לבן") לקיפול הכביסה, כלים, סידור הבית, סנדביצ'ים למחר, תליית הכביסה הבאה... והוא, הרווק, האם בכלל יש סיכוי שיבין סדר יום שכזה? האם יש סיכוי שיבין את תשומת הלב שאני נותנת לילדי? האם יוכל להשתלב במשפחה שכבר כוללת אמא ושני ילדים? אשמח להערות והארות...

יכולה לענות רק מנסיון אישי...

שילוב מאוד בעייתי.. קשה מאוד שרווק יבין את סדר היום המטורף שכרוך בהיותך אישה ואם במשרה מלאה... הוא ירצה אותך סקסית, רומנטית, עם "עיניים רק לו"... ויתחרה בתשומת הלב של הילדים כל הזמן.. וכולנו יודעים מי ינצח שם... אמנם, אני לא חושבת שזה בלתי אפשרי לגמרי.. אבל צריך לדעת לעשות את ההפרדה... וזה יוכל להצליח כאשר את כאשר את מחפשת פרטנר לזמן הפנוי שיש לך.. כאשר את לא עם הילדים... צריך מישהו באמת יוצא דופן ומיוחד כדי להכניס אותו למערכת זוגית אמיתית שכזו. הרבה יותר קל להכניס מישהו לחיים כאשר הוא יודע ומעריך את הזמן, האהבה, ההשקעה שהילדים מבקשים מאיתנו.. אפילו יותר קל (כמובן, לעניות דעתי) לצאת עם גרוש בלי.. מאשר רווק.. כי הוא כבר מודע לצרכים שמחויבות שכזו דורשת מאיתנו... אני עוקבת אחרי ההודעות שלך ומקווה באמת שתמצאי את האושר הגדול.. אל תוותרי - וכמו שואמרת הפרסומת.. פשוט תרשי לעצמך.. בהצלחה!!

enigomontoya

New member
../images/Emo90.gif ../images/Emo89.gif

לפתוח פרק ב' עם רווק זה יותר קל במובנים מסויימים. הוא לא צריך לשלם מזונות, אין לו ילדים משלו ויכול להעניק את מלוא תצומת הלב לבן הזוג החדש. אבבבבבבבבבבבבבבלללללללללללללללללל וכמו שראיתם זה אבל שחלי היתה מבצעת בעבורו פליק פלק לאחור + צוקהרה כפולה, לא מתקיים שוויון בינכם
הוא יצטרך לסבול את ילדייך ואת לא, לסבול את גרושך, לדעת שיש לך מחויבויות נוספות שלו אין. בנוסף לכך, מי שחי לבד עם החופש שלו, פתאום יצטרך לוותר על החופש בעבורך. זה בהחלט לא פשוט. לסיכום, תמיד תחפשי מישהו באותו סטטוס כמו שלך.

לא יודעת ..אבי נשא את אימי

שהיו לה שלושה ילדים .גרושה. רווק. אבל אז היה אחרת..

Raychoo

New member
עוד נושא ש...

...עולה כאן מפעם לפעם. בגדול, זה בעייתי, אך כפי שנאמר כאן לכל כלל יש יוצא מן הכלל. אני לרוב מוצאת פחות מן המשותף עם מי שאינו הורה לילד, אבל לא זו הבעיה. הבעיה היא היכולת להבין את איך שאני תופסת את המחוייבויות שלי. לעולם לא יהיה תחרות בין בן זוגי לבין ילדיי. ברגע שבן זוג מנסה לבדוק מי יותר חשוב לי, הוא לא יהיה בן זוגי. בן זוג ראוי מבחינתי לעולם לא יעמיד אותי במקום שאאלץ לבחור. יותר קל לאב לילדים להזדהות ולהבין זאת. יחד עם זאת, הכרתי אב לשניים שלא הבין את "חוסר הספונטניות" שלי. הכרתי גם רווקים ללא ילדים שהתחשבו מאד. כמו שלמדתי מזמן, יש ""רשימת מכולת" עם מה שאני מחפשת...אצלי זה כולל אב לילדים. אבל צריך לדעת גם לשים את רשימת המכולת בצד. קשריי היותר משמעותיים לא היו מתהווים בכלל אם הייתי פוסלת על הסף בגלל כמה תנאים שהגדרתי מראש....(כולל אגב "לא מעשן":)

אני יכולה להעיד מנסיון אישי שלי

שאני גרושה אך נמצאת עם גבר רווק ויותר צעיר ממני מזה 8 שנים ואין לי כל בעיה לא איתו ולא מבחינת הילדים. ההפך הוא הנכון,הגרוש שיצאתי איתו בעבר העניק ונתן לי הרבה פחות מכל הבחינות,הרווק יד ביד איתי בכל דבר. זה לא שייך גרוש או רווק והכל תלוי באישיות של האדם.

זה לא 1 + 1

יש רווקים שהשתלבו ויש שלא, הכל תלוי במה הוא רוצה ומה את רוצה וכמה מוכנים להשקיע.

דעתי והיא אישית....

רווק וגרושה יכולים להסתדר ניפלא, בהנחה ששניהם מעוניינים באותה הדרך... מן הסתם הגרושה עם ילדים והרווק ללא... הוא בטח ירצה להרחיב את המשפחה איתה... היא מוכנה? והוא שידאג, יגדל, יחנך, יפרנס אתילדיה כשלו.. הוא מוכן?.... אם הכל כן, אז כן. באופן אישי, לא אעדיף רווק - כי לא ניראה לי שארצה להרחיב את המשפחה ולא ארצה ילדים נוספים בעתיד... ניראה לי ביזבוז זמן עבורי ועבורו. אבל כשלב בוחר -אין מי שיעמוד בדרכו.

רחלי228

New member
אני כגרושה +ילדה

התחתנתי עם רווק... ואחרי שנים, גם התגרשתי ממנו.... אין פסול ברווק... כל אדם לגופו

jdpworld

New member
אפשיט השאלה

ומבטיח שלבד תהיה לך תשובה. אדם...הוא כזה? או כלי שמכיל סטטוסים למכביר? נורא פשוט...כל אחד לעצמו יחליט.

jdpworld

New member
חושב שיודע

להוריד בקלילות... רוכסן לזפזפ...אבזמים לנתק. לרחף במגע מעל ומתחת לקדרה. זה רק שלהלביש כבר קצת זר לי. אולי כי דרך כלל כבר ישן שזה קורה. לילה. הולך למצוא האוטו בתוך הר השלג שירד.

למעלה