גרושין

מורטישה

New member
גרושין

מה הקוש בגרושין הבדידות או הקנאה ,אם יש תשובה אשמח לקבלה ממני באהבה ,מירו

maof

New member
סליחה אבל לא הבנתי........

אם את מיתגרשת .....אז במי את מקנאה? ולגבי הבדידות למה ?? איפה החברים/ות שלך?? בכל אופן תודה מירו על אהבה שאת מחלקת
מעוף

את הקנאה לא הבנתי....

את הבדידות.. כן.. לפעמים היא באה לבקר גם אצלי... במיוחד בחגים.. כשאני לבד.. ממלאת אותה.. בספרים, סרטים, וחברים.. ולפעמים גם לומדת להינות ממנה.. תנסי גם ...

הכל תלוי....

גם באופי הפרידה.. יכולה לומר שידעתי גם ידעתי רגעים קשים של קנאה.....מודה זאת כמובן בצד הבדידות כשגבר עוזב...בן יום...ללא כל התראה... אל אישה אחרת... ללא אפשרות להפרד...מגוף, מאדם, ללא הבנה ללא הסברים (שבאו רק שנה אחר כך...) כן...מודה...היתה קנאה...וואחד קנאה אבל תודה...תודה...תודה....שהיום היא כבר איננה, ואפילו שרידים אין ו...תודה...תודה....תודה על המקום בו אני נמצאת... על הצמיחה על מי שאני על האנשים שסביבי על שהרווחתי בראש ובראשונה את יעל... הדרך לא קלה...אך יפה...בדרך כלל...

יעלי

לא יכולה להתאפק מלהגיד לך איך אני אוהבת את מה שאת כותבת, ואת התהליכים הפנימיים שמצטיירים מאחורי המלים, תמשיכי לצמוח (הרי ברור שתמשיכי, לא משנה מה אני יגיד) ושיהיה לך חג מאוד שמח, פייה

אכן פייה, אכן קסומה

כיף לקבל מילים חמות דקות לפני החג.. החג...יהיה שמח השנה הילדים אצלי הבגדים ממתינים מגוהצים (נו..חייבים פעם בשנה לאוורר את המגהץ, לא?) הילדים מתקלחים בלי שאאיץ בהם ומחר.... חוף ניצנים ופסטיבל בומבמלה.....מחכים לנו... חג שמח לך פייה יעל

מייקי69

New member
נהפוך הוא

לא יודעת למה, אבל בא לי להפוך את השאלה על פיה: מהי ההקלה שבגירושים? ה"לבד" לעומת ה"בדידות"? ה"שקט" במקום החשבונאות והפנקסאות? הבניה והצמיחה במקום ההרס ותחושת הכשלון הלא נגמרת? החופש למצוא את עצמך האמיתי והשלם? הסיכוי שאת/ה קונה לעצמך להתחלה חדשה? שאלה של השקפה.

ophra

New member
הקושי בגירושין

הוא להגיע בהחלטה שזה באמת מה שרוצים אחר כך כבר נהיה יותר קל יש קשיים בהמשך... מכל מיני סוגים אבל זה כבר סיפור אחר עפ

*יערית

New member
איזו שאלה קשה......

ואם זאת מוכנה לענות בכנות{כמו תמיד} לא קינאתי בו מעולם! וגם הבדידות לא הפחידה אותי.....כי אני לא אדם שמתבודד! השאלות לגבי הגרושים והקושי יותר נטו לכיון הילדים מאשר לגביי...אני אדם שיודע להסתדר....הם עוד קטנים ולהם דאגתי יותר...אבל גם את זה עברנו.

למעלה