גרושים זה פיקציה

t o t a l

New member
גרושים זה פיקציה

"גרושים זה פיקציה", היא אמרה מייד לאחר שסיימה לשחרר צרור קללות הכי עסיסי שיש. "בתכל'ס הוא יהיה בוריד שלי לנצח." "וואלה" תקתקתי במרץ וצחקקתי לעצמי. "מי צריך המרגיזה הזאת בחיים שלי כל הזמן". פעם שוחחתי עם איזו גרושה בלי וממש קינאתי בה. לא היה לה מושג מה קורה עם האקס שלה. איפה הוא? מה הוא עושה? אם הוא חי או מת? הקשבתי לה. נשמע לי מה זה מוזר. פשוט קינאתי. איזו פריווילגיה יש לגרושים בלי, שלא חייבים להיתקל באקס שלוש פעמים ביום. שלא חייבים לראות אותו / אותה. שלא חייבים לשוחח. שלא חייבים לתאם. שלא חייבים לשתף פעולה ובעיקר בעיקר בעיקר שלא חייבים להיזכר כל שני וחמישי, למה הם כבר לא שם.

יערית

New member
יש לי בעיה עם נצח../images/Emo13.gif

אישית, אין לי בעיה עם זה שהאקס שלי, ישאר צמוד אלינו כל עוד הילדים מתבגרים.כשהם יגדלו ויגיעו לגיל שבו הם יפרחו בלעדינו{זה לא קורה לעולם},אני בטוחה שכבר לא "אתקל" בו כמו היום. עזוב מה היתה סיבת הגרושים,אפילו הקשה ביותר, הסיבה שאנחנו עוד מתנהלים האחד מול השני זה מתוך כבוד להורות שבחרנו יחד.מזה אי אפשר לברוח{חוץ מהמישתמטים}. בכבוד שיהיה לצידנו כמה שרק אפשר-הוא מכבד את המרחב שלי, ואני את שלו.

ע פ ר ל ה

New member
הגירושין שלי

מאוד מוחשיים לי בחיי הפרטיים,והם לא פיקציה כלל. הם לא פיקציה מכיון שהשותפות שהייתה לנו קודם לכן,איננה. לכן אני עושה הפרדה מוחלטת בין התקשורת שישנה בינינו אשר קשורה לילדים המשותפים שלנו,לבין חיי הפרטיים והנפרדים ממנו.

R a c h e li

New member
אכן.....

אבל קשה....מאוד קשה.....לילדים..... וגם לי.... אולי נשחק משחק תפקידים....... מוכנה להיות הגרושה שלך...ואתה אב ילדיי....ואפילו שלא אזכיר לך דבר......
וואלה מתה שאב ילדיי יהייה לא רחוק ממני לפעמים....

cookie13

New member
לכאן ולכאן

הפיקציה פיקציה, עם פלוסים ומינוסים. יודעת שאם הוא היה נעלם, הייתי גם מקללת וכשהוא יותר מידי כאן, זה גם לא פשוט. לא יודעת להסביר למה, אבל פתאום הכל נראה לי מבולבל אולי, אחרי ששחררתי הכל לאוזן קשבת הכל קיבל פרופורציות. ואולי צריכה לשתוק על זה שהוא כל כך כאן. אולי, אולי, אולי... וואלה! תודה שהצלחת לבלבל אותי!! (שוב)

איזה פריוולגיה יש לגרושים עם

שלמרות הצלקות הכאב ואובדן האמונה באהבה עדיין יש להם בבית נשמות טהורות שתמיד יעשו להם שמח בלב ויזכירו להם מהי אהבה אמיתית.

maof

New member
גרושים זה לא פיקציה ../images/Emo70.gif

השאלה היא אם באמת רוצים אותם
אם באמת מקבלים שזה המצב ולא בונים חלומות שווא
להיתגרש זה להוציא את האדם מהראש ומהלב. דרך צלחה זוג צעיר
מעוף

פיקציה? לא, אבל...

כשגבר ואישה מתגרשים הם מחליטים לנתק את עצמם ממחויבות של נישואין זה לזה. טוב, זה ברור, מה שלא ברור זה ממה עוד מתנתקים: ממחוייבות אנושית הדדית? מיחסי ידידות? מקשר מיני? ממגורים משותפים? היכרתי פרודים שלא מדברים יותר זה עם זה ואחרים שנותרו החברים הטובים ביותר זה של זה, היכרתי פרודים שממשיכים לשכב מדי פעם או אפילו יותר מאשר מדי פעם, היכרתי אפילו (וזה כבר באמת נדיר) שממשיכים לחיות באותו בית. כל אחד ומה שמתאים לו, אין מה להרים גבה ואין מה לחלק ציונים. כשזוג נפרד באופן יותר דרסטי או פחות דרסטי זה לא הופך את הגירושין לפיקציה. במקרה שלי היה לי המזל להתגרש מהאישה הנכונה, אנחנו דואגים זה לזה, מתייעצים זה עם זה, היא יודעת כמה חשוב לי לראות את הילדות לעתים קרובות והיא תהפוך עולמות בשביל זה, כן, פשוט כך. ההסדר הכספי שבינינו הוא אמלצה בלבד, הדברים תמיד מתנהלים על פי הצורך באותו רגע, כשאנחנו נפגשים אנחנו מתחבקים, מתנשקים, יושבים יחד על כוס קפה, מספרים זה לזה מה שעבר מאז הפעם האחרונה. מאחל לכל זוג גרוש. לא, זו לא פיקציה.

למעלה