גרושים/ות טריים

גרושים/ות טריים

אני קוראת אתכם ונדמה לי ואולי אני טועה שכולכם כבר בשלב מתקדם שהתגרשתם כבר מזמן ושמח וטוב לכם ואתם שלמים. רציתי לדעת האם ישנם כאן גרושים/ות טריים כמוני שכל העולם שלהם התהפך כאילו ביום אחד . מודה עדיין לא מעכלת הוא כבר במקום אחר עם אחת אחרת ואני..... שבורה לחלוטין. זו לא היתה החלטה שלו זו היתה החלטה סמויה של שנינו, היה קשה ונמאס ופסק זמן יכל להועיל אולי אבל לא תארתי לעצמי שנגיע עד הלום. לא שמחה בכלל ומתפרקת כל יום מחדש, לא מתחשק לי לדבר עם חברות כי הן מאוד עסוקות והחברים מאוד ראציונליים ולי , לי בא לזעוק פשוט לא מוצאת את עצמי בסטטוס החדש עם כל השינויים של פתאום לבד, פתאום לעבור דירה וקשר חדש.... לא מרגישה שמוכנה לו עדיין וכל כך מקנאה באלו שמבלים וממשיכים ואני באבל פשוט באבל. אז אם יש פה אנשים במצבי אשמח לשוחח איתם ומתנצלת מראש אם העכרתי את האוירה פה. כותבת פה צוחקת אתכם מגיבה אבל היום החלטתי לפתוח את צוהר ליבי כי הוא מתפוצץ ולהכנס בניק אחר.

Rinattt

New member
אז תתאבלי...

הזמן יעשה את שלו, ויבואו ימים מאושרים יותר...

shefil

New member
כמו שנאמר ....

את כנראה בתחתית הבור ואין על מי לסמוך חוץמעל עצמך אספי כוחות קבלי אנרגיות ויאללה לטפס מעלה. מנסיון אישי ומקריאה מרובה בנושא אחוז גדול מהמתגרשות /ים עוברים תק' אבל ל הנישואים גם אני עם כל הסבל שעברתי נפלתי והתאבלתי זה עובר זה יעבור את הרופאה והזמן הוא התרופה בהצלחה

פברואר68

New member
זו תגובה נורמאלית ובריאה להתאבל

צורך נפשי טיבעי רצוי שתתני לעצמך להרגיש את עומק הכאב ותרשי לעצמך לדבר על זה עם חברים אנשי מקצוע קבוצת תמיכ גם כאן אפשר כי זה מה שהנפש שלך זקוקה אני הייתי במקום הזה ותוך 10 חודשים הטסתי את עצמי גבוהה יותר משיכולתי לתאר אנשים סביבי מספרים לי שהיו מאוד מאוד מודאגים ממני והנה ...הפלא ופלא .... התקופה הזו מאחור ואני יציבה בריאה שמחה ויפה יותר מתמיד אני בשיא פריחתי ואת תאמיני בעצמך תני לעצמך את כל העזרה לה את זקוקה נפשית ופיזית וכך תמריאי אל על ...כי החיים יפים כל כך אני גאה בעצמי שהתגרשתי ובניתי את עצמי מחדש תצליחי חמודה פברואר

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif סוף סוף

מישהי להזדהות איתה........ מה מה מה עושים ברגעי האבל והמשבר האלה....?? אני לא מתפקד,לא אוכל לא שותה,בקושי קם מהמיטה..... מאז שעזבנו חיי אינם חיים..... איך לכל הרוחות ממשיכים מכאן..?? סוף סוף יש עם מי לדבר על זה.... כולם כאן ממה זה מרוצים מהחיים,מהבני זוג,מהזיונים הרבים שלהם..... רק אני ואת נראה לי מרגישים ככה במיץ של הזבל.... הבודד היחיד.

פברואר68

New member
דה וינצי2 אני מאמינה ....

כי רצוי לאדם לא לשקר לעצמו כלומר אתה עצוב ? תבכה אתה שמח ? תצחק וכו.... יש לנו רגשות רבים כדאי לנו להביע אותם לתפקד כאדם מלא רק מי שמסוגל להרגיש עצב עמוק יוכל בעתיד להרגיש שמחה ואושר גדול בעוצמות..... הדחקה או התעלמות מהרגשות אינם בריאים לאף אחד זו כמובן רק דעתי הפרטית שיש בה גם ניסיון חיים פברואר

אני מה זה שבור../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif

לרסיסים... לא יודע איך ממשיכים מכאן..... ובא לי למות...... נראה לי שהכל בגלל מוצאי האתיופי.... מאז שעליתי במבצע שלמה.... מתייחסים אלי גועל נפש.... איזה אנשים....גועל נפש ממש

ורד 3

New member
דיייייי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יצא לי פיפי ... רק אל תמות בבקשה !

רות 2

New member
אז מה ?.... התגובה שלך באה

בשירשור עצוב של אדם... כי אתה כזה אטום? או כי גם אתה כזה כואב? צחוק זו תרופה ניפלאה אפילו טיבול של ציניות עושה טוב ... . אבל ... לא על חשבון כאבו של אחר .... לא על חשבונו ...

לא קואשט

אמא יפה שלי...... למה מתעסבנת על אבא...??? גם ככה אבא לא ממש בקו הבריאות..........

איזה מזל אדיר יש לך

שאני הייתי בעיצומם של הגירושים בשנת 2000 בכלל לא ידעתי על הפורום לא היה לי אם מי להתייעץ או לדבר... והתחושות היו מאוד קשות. בנוסף היה מצב של התסגלות מחדש לגור בארץ וכל תקופת הגירושין לא ידעתי עם מי לדבר. לך יש מזל.יש כאן מתגרשים חדשים וותקים שעברו מה שאת עוברת בדרגות שונות לכל אחד יש זמן. זמן לכעוס זמן להתאבל זמן להבין שלכעוס זה מיותר זמן שבו מתחילם לבנות תובנות ואז באמת מתחילים לצעוד קדימה. כל זמן שתלמדי שללעוס כעסים לא יקדם אותך תלמדי לאט לאט להביט ולחפש את האור בקצה המנהרה. כי האור שם. יש לך מזל יש לך כאן פורום תומך. מבין ויודע. אז קחי אויר ותתאקלמי.

רות 2

New member
אולי ישמע לך .. קיטשי ..

אבל לא רע אם חוזרים על זה ככה בינך לבין עצמך... "מלמטה אפשר רק לעלות למעלה "... ניראה לי עם הזמן והיכרותי "ת'שטח"..שהטעות שלך היא למסגר עצמך ל.".סטטוס" "לא מוצאת עצמי בסטטוס"....מה?עצמך והאני שלך ,תלוי קשור לססטוס ...??!! ת'שמעי .. איני מקלה ראש בכאבך ובתהליך שאת נימצאת אבל, ויש כאן אבל ארוך ומתארך........ אבלללללללללללל.... זה תלי בך איך ולאן את רוצה למנף עצמך מבחינה חברתית והעשרה עצמית ... כי את במקום הראשו לשם שינוי... ואולי הצעד הראשון הוא להפתח לחברותה שכאן לצאת לבלות אפילו אם לא ממש בא פשוט לכנס לאוירה אחרת ולגבי פחדים וכאב תני להם מקום ,תני לעצמך זמן ,האמיני במה שאת והשאר .... הזמן יעשה גם הוא את שלו ... פשוט אל תמסגרי את עצמך לסטטוס את מה ומי שאת ואין דומה לך!!!!!!!!!

kesem6

New member
החיים ממשיכים

סתכלי לשמיים ותיראי,מה שיותר עמוק יותר כחול,בחיים עוהרים פרדות הרבה יותר קשות,עזבי אותך משטויות,תאמיני באהבה,תכירי מישהו חדש והלאה

למעלה