גרושים ורוקות

eran561

New member
גרושים ורוקות

יש לי שאלה לפורום אני גרוש +2 בן 41 . שאלתי אליכם היא מה דעתכם על נישואים שניים אם רוקה ותתיחסו לצד הכלכלי של הענין וכמובן לנושא של ילדים מהנישואים השניים . ביי ערן

טוב לך? טוב לה?

גורמת לך אושר,רוגע ושלווה? גורם לה אושר, רוגע ושלווה?? אוהב אותה? אוהבת אותך? אם לכל התשובה ענית כן - נישאר לאחל מזל טוב לצד הכלכלי - ניראה לי יותר קל להתחלק בשניים ואם אתה מוכן לילדים נוספים... אז כלשנותר לאחל לכם בהצלחה

הסוכן64

New member
מבחינה כלכלית עדיף פרק ב עם רווקה

כי אין לה ילדים והיא לא קרסה כלכלית...ואין לך צורך לראות כל בוקר ילדים שאינם שלך. אתה רק בן 41 לא מבוגר,יש באפשרותך להביא שוב ילדים לעולם.ילדדיך מנישואייך הראשונים ילמדו לחיות עם זה.

send 65

New member
אים טוב לך לך על זה. אני רווקה

שהתחתנה עים גרוש + לפני 14 שנה.בעלי אוהב אותי כאילו נישאנו אתמול ויש לנו 4 ילדים משותפים ומצבנו הכלכלי טוב בהרבה מאשר בתחילת נישואנו. אך אני אישה למופת וחכמה שידעה להחזיק אותו ואת הבית במצבים קשים. בעלי קורא לי מפעל הפיס. ובטוח שנישאנו הוא אהב (היום יותר) אך לא היה מודע לגודל הזכיה.( סליחה על הפירגונים אך אלוהים עדי שזאת האמתתתתתתתת)

send 65

New member
את ה "חרא" אכלתי עים חבר ברווקות ו

החכמתי כך שלנישואין באתי מוכנה ועים הרבה ידע על גברים תחמנים כך שבנתיים חסכתי גירושים ראשונים

ואם

אני לא רווקה ולא קרסתי כלכלית מעולם? ואם הוא אוהב לא רק לראות כל בוקר את הילדים אלא גם להעיר אותם כי כך הם מתעוררים כך הכי הכי נפלא? ואם לא בא לו להביא עוד ילדים לעולם? ואם אין לילדיו כושר למידה והסתגלות?וחשק לחיות עם זה? מה זה זה?!

מצוטטת

New member
נו מה~~~~~~~~

גרושים/ות זו תוכניה כבקשתך מה לא ידעת? סמאללללה

ואתה, ערן! אתה אוהב???!!!!

אז שכח מהכל. כי אין חיים אחרים. כאן ועכשיו והכי הכי חזק שתוכל!(
) אי אפשר להבין עד שמרגישים!

רווקה מן הסתם תרצה ילדים "משלה",

כלומר עוד ילדים משלך. ברור שהילדים מהנשואים הראשונים לא יקלו עליך. כמו כן, האם אתה מוכן לילדים נוספים? אתה בסיכון גבוה להתגרש שוב (מי שהתגרש פעם אחת סיכוייו להתגרש פעם שנייה גבוהים), שוב עניני מזונות, תמרונים בין הילדים מהאשה הראשונה לשנייה מזונות לעוד שנים רבות וכו' אם לקחת את כל זה בחשבון, אחלה, ההחלטה היא שלך כמובן. אני בדעה שאין צורך להתחתן אם לא מתכוונים להביא ילדים.

מייקי31

New member
הכי טוב אלמנה

לא תצטרך להתמודד אם האקס שלה ושגיונותיו תקבל ילדים שבעה ימים בשבוע תקבל אישה וילדים עם הכנסה חודשית קבועה וסביר גבוהה, כי סביר שאתה מרושש כלכלית מגירושיך שלך היא תאהב ותעריץ אותך ללא גבולות ואם יש לה ילדים משלה, סביר שלא תרצה עוד. לך על זה מיכל

עזבי, למה לחשוב סנטימטר קדימה

נקפוץ למים וזהו. כבר התפרקה משפחה אחת, אז תתפרק עוד אחת, ביג דיל. חוץ מזה, יש אהבה והיא תנצח, יאללה, קניתי את החלום שלך.

למעלה