גרושות

חן חן40

New member
זה בטח לא היה במקרה זה היה כי

שתיכן בנות מזל דגים נכון???????????????

נו, אז תהיי לויאלית ותמשיכי את

המסורת הולכת להכין לי נס קפה, בזכות הבראוניז שלך, יאמיייייייייי

חן חן40

New member
ועכשיו שאלה רצינית

אני קרובה לחגוג בר המצוה לבני הבכור והיחסים עם האקס בהחלט סבירים ולמרות ההברזות שלו, אבל התרגלנו. העניין האמא של האקס היא דתיה. כל שנות נישואיי התחשבתי וכל האירועים המשפחתיים שהיו לנו היו בעיקר לפי רצונה. אבל גם הפעם? איפה הגבול? אבל היא הסבתא של הבן שלי? בהתחלה הסכמתי גם הפעם לחלק מהפשרה שהוצעה, על חלק אחר היא עדיין לא החזירה תשובה. אוף גם עכשיו, 4 שנים אחרי זה ידיר שינה מעיניי?

חן חן40

New member
וואלה באמת נשמע מבולבל

החמות, האמא של האקס........... איפה גבול ההתחשבות בה? הרי היא כבר לא חמות שלי ולא בקשר איתי. מצד שני הבן שלי רוצה את סבתא שלו בבר המצוה שלו. אני הסכמתי לערוך את בר המצוה בבית כנסת בשכונה אחרת מזו שבה אנחנו גרים, כי שם יש קרוב משפחה שהיא תוכל ללון אצלו ובית הכנסת קרוב לביתו. אבל אם היא לא תסכים לזה, אז בנה יקירה, האקס שלי רוצה שנלין אותה בבית מלון באותו סוף השבוע ובבית הכנסת של בית המלון נערוך את בר המצוה.

אז שהבן יקיר לה,ילין אותה בבית מלון

על חשבונו ואת תעשי מה שהכי מתאים ונוח לך בענין בר המצוה, היא צריכה להתאים את עצמה אליך עכשיו,ולא ההיפך

חן חן40

New member
אז זהו שתיכן צודקות

ומאוד ברור שההוצאה הזו היא עליו,אבל מהשיחות איתו עולה שגם הוצאה זו, כמו שאר הוצאות בר המצוה אמורה להיות חצי חצי. ולגבי הצעתה של נקלעת, היא בטח לא תשמח לממן כלום. ושתיכן צודקות ואני יודעת ואני מרגישה כל כך מטומטמת שלא בא לי עכשיו לריב על זה אלא להסכים. סתם מתרגזת על עצמי עוד פעם.......

חן חן40

New member
אמור כי עקרונית הסכמנו

בהתחלה שכל ההוצאות יהיו חצי חצי. מה שמרגיז אותי שאני לא יודעת ולא לומדת להגיד עד כאן. חושבת על הויכוח שיגיע ולא רק שלא מתאים להתווכח ולריב, זה עלול להגיע למצב שהיא לא תבוא ואז הבן שלי ייפגע כי למרות הכל הוא רוצה שסבתא שלו, וזו הסבתא היחידה כי אמי נפטרה, תהיה בבר המצוה שלו. חוזרת ואומרת לעצמי תוותרי שוב לא יקרה כלום זה רק כסף ומבפנים מתרגזת.

השאלה

היא אם יש לך אפשרות לממך את גחמותיה של סבתא או לא... אם את יכולה להרשות לעצמך להלין אותה ואת אורחיה הדתיים בבית המלון אז זה בסדר.. אם לא אז את יכולה להזמין אותה לבית קפה (כשר למהדרין) קפה על חשבונך ולנסות להסביר לה את הלוגיסטיקה הכרוכה בהצעה שלה ואת הבעייתיות שיש לך בלעמוד בהצעה הזאת.

למעלה