גרושה טריה

sonya02

New member
גרושה טריה

שלום לכולם,
חדשה באתר. אני בת 33 הסיפור שלי קצת ארוך ומסובך.התגרשתי לפני חצי שנה כי גיליתי שבעלי בוגד בי ולא עם אחת
בנוסף לזה היו לו גם הרבה בעיות של אלכולהול וגם בעיות אחרות.הייתי מוכנה לסבול הכל עד שגיליתי שהוא בעצם חיי חיים כפולים.ארזתי אומץ והתגרשתי, יש לנו שני ילדים בן -9 ובת-5.היה לי מאוד קשה לעשות את הצעד הזה ובכל זאת עשיתי ואני מאוד שמחה
הבעיה שמאז התגרשנו הוא לא עזב אותי בשקט, הוא מתחרט, הבין שאיבד את הכל וניסה בכל דרך להחזיר אותי אליו, וגם משתמש בילדים בשביל זה
לפני כמה זמן ניסיתי לתת לזה צ'אנס אחרון וחוויתי סוג של התמוטטות נפשית.הייתי בבי ת חולים עשו לי את כל הבדיקות ולא מצאו כלום. הבנתי שזה סטרס שאני עוברת והחלטתי לסיים איתו סופית.ומאז אני נמנעת מלדבר איתו ולראות אותו
הבעיה שהוא לא לוקח את הילדים והם מאוד מתגעגעים אליו
כבר נהיתי מבולבלת מכל המצב הזה
אשמח לשמוע תגובות

רון סי

New member
התנתקות האב מהילדים לאחר גירושין היא תופעה ידועה ונפוצה

אחד ההסברים שאני מאמין בהם הוא שגברים אלה תופסים את הקשר עם הילדים כחלק מהמשפחה שהיתה.
ועם אובדן המשפחה גם הקשר עם הילדים מאבד את המשמעות שלו.
כשאת מנתקת את הקשר איתו בעלך לשעבר משליך את הנתק גם על הקשר עם הילדים.
הניתוק ממך הוא בעיניו גם ניתוק מהילדים שהם חלק מהקשר איתך.
הוא יצטרך ללמוד לבנות קשר עם ילדיו שאינו חלק מהקשר איתך. מדובר בתהליך נפשי לא קל, ובהחלט לא מיידי.
&nbsp

מתגנב

New member
בינתיים אין לך שום סיבה לדאוג

האקס שלך איבד שליטה על מהלך חייו - את החלטת להתגרש, עכשיו החלטת לנתק אתו קשר.
הוא ינסה כל מיני כוונים לפני שהדרמה תדעך והשגרה תתחיל להתגבש.
אם לדעתך/הרגשתך הוא קשור לילדים, אין שום משמעות לטלטלות בשנה הראשונה, אולי אפילו שנתיים. אל תגיבי בדרמטיות, אל תחפשי פעולות תגמול - פשוט בני את חייך, העזרי במשפחה וחברים בשעות שבהן אין לך סידור והסבירי לילדים שאבא שלהם עוד מעט חוזר לחייהם כרגיל.

ye44

New member
אם את מבולבלת

אולי את עדיין אוהבת אותו ?
את החשבון איתו שהילדים
יעשו כשיתבגרו בינתיים תמציאי להם סיבות מדוע הוא לא מופיע.
&nbsp

למעלה