גרושה בלבד

goro11

New member
גרושה בלבד

אני מחפש כבר כמה חודשים פרק ב' רוב הנשים הם רווקות שחוקות למה התגרשתי ולמה ככה ולמה ככה האם יש מקום שיש בו רק גרושים וגרושות? חג שמח

Rinattt

New member
נסה בנשואים\ות ../images/Emo152.gif

יאללה עפתי לליל סדר
...

din din33

New member
תנסה באילת

נראה לי שזו אחת הערים בארץ שטפו טפו לא חסר בה גרושים וגרושות

dolfina34

New member
שונאת הכללות../images/Emo88.gif

מה השטיות האלה
כאילו שרק באילת הם נימצאות, אני דוקא שמעתי שבתל אביב לא חסרים גרושים/שות. עיצבנת אותי עכשיו מותק
יאלה חוזרת הביתה
למצוא את ה"גרוש" חחחחחחחחחחחחחחחחחח הצחקת אותי

גורו ....

יפה שאתה מחפש פרק ב' לא תמצא אותו כאן כי כאן הנשים לא משהו. רובן די מתוסכלות ומתוסבכות. אבל כשתמצא אשמח אם תבוא להרשים כאן את החברה. הזכרים פה די מפרגנים... אלו שלא חסר להם בטחון... שאר הזכרים... כמו הנקבות. חג שמח

Kטלנית

New member
חמודה עד שלא תקאי עליו הוא לא יבין

אל תנסי אפילו להסביר ת'עמצך למי שלא מעונין בכך קפיש
יש כאלו שאוהבים לחרחר ריב ומדון אל תכנסי ראש בריא למיטה חולה ... עיצה ידידותי לך לאוזון ולסביבה

salgpx1

New member
הגעת למקום המתאים

כאן במקרה כולנו גרושים וגרושות הידעת בד"כ לא מתאים לגרושים לצאת עם רווקות או ההפך ביחוד שיש ילדים! לילה טוב!!!!!!!!!!

לא כדאי גרושה היא שחוקה אמיתית!

גרושה היא משומשת במצב טוב. רווקה היא לא משומשת כלל. על פי גישתך עדיף לך רווקה

יערית

New member
ככה סתם מחפש??????../images/Emo12.gif

הצטיידת במפה? פנס? פאוצ'? נעליים גבוהות? משקפת? מצפ(ו)ן? ככה מחפש חודשיים בלי אביזרים טאקטיים,מראש אומרת לך לא תמצא!!! שנייה תן לגהץ תקמטים מהפנים

עצה קטנה..

שים תמונה בכרטיס שלך.. כמה מילים על עצמך.. ואז ..אולי.. אם תדבר לעניין.. ותגיב על נושאים בצורה חכמה ובוגרת ורגישה.. אולי.. אבל רק אולי.. הן תמצאנה אותך..

במיוחד בשבילך...

למה ככה? - לא יודעת ככה סתם אולי למה ככה? ככה למה? כבר נמאס לי, די למה דווקא? - לא יודעת דווקא להרגיז למה דווקא? דווקא למה? דווקא להכעיס

למעלה