"גרומבלמון-שולט"

גבומון

New member
"גרומבלמון-שולט"

-אני רוצה להשיג פוסטר של גרובלמון בשביל לשים על הקיר באולפן... יש למשהוא מושג איפה אפשר להשיג?????

Digi Lista

New member
ואם כבר אז גם אני רוצה פוסטרים...

נתחיל מאימפמון אהובי בעל הקול הכי שטיחי,מנערי המשקפת(בלי טאקאטו רצוי,אם כי בתמונה הוא לא מפריע לי)והזאבים הבודדים
אהלן גבי,מה שלומך?

LILO digital

New member
סטטה

את בטח יודעת, מתי הפרק בפאואר ריינג'רס שמיכל ינאי מופיעה? (ראית כבר את העונה הזאת) ו... המתנה שלך עוד לא הגיעה, אני ממתינה...

Digi Lista

New member
האמת שאני דווקא יודעת...

מדובר בשני פרקים,למיכל ינאי קראו שם תמרה והיא הייתה שופטת באיזו תחרות,בילי והיא התאהבו,היא נפגעה וכמובן שבילי בא לעזרתה וסיפר לה שהוא ריינג'ר ואחר כך היא הלכה... כאחת שהייתה אובססיבית לסדרה בצורה חולנית כמעט אני יודעת שהפרק הזה עוד רחוק יחסית,העונה הראשונה מאוד ארוכה,כרגע טומי אפילו עוד לא חזר כריינג'רס לבן וטריני,ג'ייסון וזאק לא הוחלפו בעיישה,רוקי ואדם(וגם לקראת הסוף קימברלי מוחלפת בקתרין שהייתה חתולה רעה בהתחלה),במילים אחרות יש עוד הרבה זמן...

CoolBoy14

New member
עכשיו את יודעת...

תאמיני לי יותר קל לספור את מי שעוד לא פה..
וליסטה שלחתי לך אימייל!!

LILO digital

New member
מגניביישן!!

זה אחד הקולות היותר מוצלחים (ראי בזאת מחמאה) בקשר לפרק של הפאואר ריינג'רס - אני שמחה מאוד שהוא עוד לא שודר. לא הייתי רוצה להחמיץ את זה אחרי ששמעתי עליו כל כך הרבה.

Digi Lista

New member
אין לך סבלנות בגרוש|ראש משקפת|

אני אענה לאימייל(אם כי לפני זה יש לי אימייל מתחילת השבוע מלורי שעוד לא עניתי עליו),וגם לשאר מי שאני צריכה לענות,אני פשוט לא באינטרנט הרבה כי כול שנייה מפריעים לי(טלפונים ושכנים מודאגים כי אני לבד בבית לשבוע...),אני אענה,יש לי עוד כמה התחייבויות(כמו לכתוב משהו על יום האהבה לעיתון,לא שכחתי שהבטחתי),בסוף אני תמיד עונה,קצת סבלנות...

CoolBoy14

New member
טוב טוב...

אני יהיה יותר סבלני אני מודה שזה לא התחום שלי...

DanaDuck

New member
אבל למה גרומבלמון?

הוא מכוער לאללה! שים תמונה של רנאמון עם תמונה של נורית לייד:)

למעלה