גרוי בפי הטבעת

sharpantie

New member
גרוי בפי הטבעת

אני סובל שנים רבות מגרוי בפי הטבעת הגורם לתחושת גרוד חזקה מאוד. לפעמים עוצמת הגרוד גורמת לפציעה ודימום קל. רופא עור נותן דרמקומבין ותרופה נוספת ששמה לא זכור לי. התרופות טובות לזמן הטיפול בלבד והגירוד חוזר. למיטב ידיעתי זוהי תופעה מוכרת ונפוצה , האם יש לה טיפול שיכול לרפא לחלוטין או שזה מצב כרוני?? אוסיף גם שבבדיקת הסתכלות על האזור הרופא לא מוצא משהו מיוחד. מה שמוזר לנוכח תחושת הגרוד החזקה.

גרד אנלי

שלום רב, גרד באזור פי הטבעת הינו שכיח למדי באוכלוסיה ונגרם מסיבות מגוונות השכיחה שבסיבות דוקא אינה אורגנית וקשורה לענינים הפסיכולוגים למרות זאת , לעיתים הסיבה היא אורגנית ויכולה להיות : - דלקת אלרגית למגע - למשל למטליות לחות, נייר טואלט ציבעוני או רחני - גירוי מתוכן המעי - זה יכול להגרם למשל מתבלינים שונים הנאכלים במזון - גירוי מתוכן מעי נוזלי אשר גורם ל "לכלכת" (לא אכפת לי אם האקמיה תאמץ את המילה החדשה) בפתח פי הטבעת מה שעשוי לגרום לגירוי. - טחורים , קפלי עור, פיסורות אנליות, יבלות , או שאר מיני ה"גידולים" שיכולים להמצא על אזור פי הטבעת. - זיהום בזיבה של פי הטבעת (לאחר יחסי מין אנלים לא מוגנים) עלול לגרום להפרשה מוגלתית באזור - ויכול לגרום לגרד . - זיהום פטרייתי - זיהום חיידקי - זיהום בתולעים אשר מתהלכים במעי ויוצאים מפי הטבעת בלילה - כיני ערווה - מחלות עור שונות - ספחת, ילפת שטוחה, דלקת סבוראית של פי הטבעת . - גידולים ממאיר של העור המכונה PAGET"S DISEASE את כל זה אני מספר לך לא כדי להלחיץ אותך חלילה. מומללץ כי תפנה לבדיקת רופא עור כמו כן מומלץ כי תקפיד על הגיינה של אזור פי הטבעת, אחרי פעולת מעיים שטוף את פי הטבעת עם מיים פושרים ותחליף סבון כגון בלנאום הרמל, בהצלחה

למעלה