גרוזיני גאה.....

Easy_Rider

New member
עוד לא הבנתי על מה אתה רוכב ?

מתחרה באופן סדיר ? ד"א, המיקום למטה לא ממש מעיד על איכות ההודעות, כי אם רק על הכמות ...

הנרי פונדה אחי

לשאלתך בני, ביז´ו רוכב על KTM250 שתי פעימות אם זה אומר לך משהו, מתחרה באופן סדיר למרות המוצא שלי, ומאמין שיראה בקרוב פודיום שם אצל אצולת השטח, ביז´ו מאמין גדול בטיפוח השיער באף והוציא ספרות מקצועית בנושא. והוא רגיש מאד לשאלה האם ישדורו או אנדורו ?? ביז´ו הקים את ארגון "נשים בכתום" ומזמין גם אותך להצטרף. וכעת דע לך ,בני, שאצלנו הגרוזינישווילים, רק הכמות מדברת, הינה תהיה בשקט שניה ותקשיב..............(שמעת אותה מדברת?). איכות בין כה לא תמצא בקירבנו. דסבידניה com.ביז´ו

Easy_Rider

New member
א. מכיר ב. למה ההתנשאות ?

זה הכלי היחיד שאתה רוכב עליו ? מה בחיי היום יום, איזה טוסטוס 2 פעימות ? ... ד"א, שקלתי את הנושא ברצינות והחלטתי ... שלא .

Great Blue

New member
עזוב אותך ממקום ברשימה, אין כבוד

לנוכחים הקבועים. ביום חמישי האחרון במפגש החלפתי 2 מילים עם 1100 ששאל מה שמי בפורום ןכשעניתי לו בגאווה (
) כי אני הוא Great Blue הוא אמר " אהה, אתה לא כותב הרבה שם , נכון?" ואחי... אני אחד לפני החמישיה העליונה- שלא לדבר על העשירון העליון... אין כבוד, אין כבוד... האם שמי זר בין הגלגלים ?

stilgur LTD

New member
Great blue שאלה לי אליך

1. האם אתה רכוב על DR כחול יפהיפה (התשובה מן הסתם היא כן !) 2. האם ברשותך קסדה לבנה עם מנגנון שמרים את כל חלקה הקידמי ? 3. האם אתה והסוס רכבתם ביום רביעי שעבר בשוקן בשעות צהריים אחר הצהריים ? אם התשובות לכל השאלות הן כן ! אז.... ראיתי אותך
פתרונות יפורסמו בשבוע שעבר.

TShavit

New member
תיקונצ´יק:לא הנרי, אלא פיטר (פונדה)

למרות שטל אישית דווקא היה מעדיף את האחות ג´יין, ואף מעניק לה את שם המשפחה "בואישווילי"...

TheZoomZoom

New member
אם כבר אז בתו של פיטר (פונדה)

ושמה בריג´יט היא זאת שיש להעדיף ,ג´יין הרי כבר סבתא , לא?

TShavit

New member
ברידג´ט אכן שוו"זית בהחלט,

אבל בגילי המתקדם יש לי, אני חושב, יותר סיכוי עם ג´יין הסבתא, לא? מטל, שעדיין זוכר איך היה רודף אחרי בחורות (אבל מתקשה לשחזר למה) נ.ב.: ולגבי ברידג´ט - אני מעדיף את פיטה ווילסון האוסטרלית, שהיא גם יותר כוסית וגם יותר טובה בתור ניקיטה מאשר ברידג´ט בתור נינה.

MikeE

New member
אין תמונה זוית צילום קצת שונה ../images/Emo2.gif

עכשיו אני רואה עצמי כמטרה לכל הפימינסטיות בפורום... אני לא התפלא אם בבוקר אני קם ואין לי אויר בצמיג
בנות סליחה לא התכוונתי התפלק לי אני בכלל

למעלה