גרוד ראש

עדידס77

New member
גרוד ראש

שלום רב, בתי בת ה 6.5 לא מפסיקה לגרד את הראש. אכן היו כינים בכיתה, עשינו טיפול (מצאתי שתיים) וכל יום מטפלים. הראש שלה נקי לחלוטין. אני מעבירה מסרק סמיך כל יום , דואגת לחפוף ולאסוף השיער והילדה מתגרדת ללא הפסקה. שיניתי שמפו לשמפו רפואי, בהמשך להמלצת הרוקח ושום דבר לא עוזר. אני מרחמת על הילדה, כי הדבר מציק לה מאוד (שלא לדבר על אי הנוחות אל מול אנשים אחרים). חשוב לציין שהיא בחוג שחייה כל יום. האם יכול להיות שהגרד מגיע מהמגע עם הכלור? כבר עברנו כינים בעבר (כמו כל משפחה) ומייד לאחר טיפול שניים - הגרד היה עובר.. אני כבר מיואשת ולא יודעת מה עוד לעשות. מעבר לכך, אני חוששת לשים כל יום חומרים כימיים על הראש. אשמח לקבל את עצתכם בהקדם. תודה רבה, עדי

כתבת כלכך הרבה

כמעט כמו סופרת המתארת את חיבוטי הנפש של הגיבור או הגיבורה בספר או סרט דרמטי ! אבל מה עם הפרטים העיקריים ? מתי הילדה טופלה ובאיזה אופן

עדידס77

New member
../images/Emo13.gif בשבת האחרונה טופלה בתכשיר "זהו זה" של

חברת טבע . כל יום מסרק סמיך. נכון להיום בבוקר מסרק עבר על כל הראש- אבל הראש נקי. יש מעט אדמומיות (אני מניחה שבעקבות הגרוד). בשלושה ימים האחרונים חפפתי לה עם שמפו SEBO-CALM

הפעם ! קצר ולענין ../images/Emo140.gif

בלי קשר למה שרשום על התכשיר יש צורך לפחות בשני טיפולים במרחק של שבוע זה מזה וזאת בעיקר כי פה ושם שורדים ביצים את הטיפול הראשון . אם בקעו כינים חדשות מביצים אלו הטיפול שאחרי שבוע אמור לטפל בהם בטרם הם הגיעו לשלב שבו הם מייצרות ביצים בעצמן . זהו זה - תכשיר ותיק. ויש כינים שכבר הוא לא ככ מזיז להן ... יש תכשירים שהכינים פחות עמידות כנגדם כדוגמת פריודרם (גם הוא נמכר ללא מרשם רופא) . כמו כן יש להבין שהטיפול חייב לכלול גם טיפול בחפצים של הילד - מסרק, ביגוד, מצעים וכו. בהקשר לשאלתך על ה"חומרים הכימיים" שמפחידים אותך יש לציין כי מאז ומעולם מדווחים ההורים שלא אוהבים חומרים כימיים כי הם מורחים שלל חומרים על שער ראשם של ילדם (המסכן) - מוזלין ועד מיונז ושמן זית ושמנים אחרים שונים ומשונים והרבה פעמים הם מדווחים : "זה עוזר" - ולמרות זאת מה שבטוח הוא שהתועלת במקרים שכאלו אינה ברורה - יתכן מאד שהמרקם השומני של החומרים הללו פשוט מפריע לכינה להתהלך ומאפשר לסירוק ללכוד אותה יותר בקלות, אבל בכל מקרה, בטוח שהחומרים הללו בעצמם אינם הורגים את הכינים. ובהקשר זה כדאי גם לזכור את תכונתה הייחודית של הכינה להדמות למצב שבו היא נראית מתה וזאת רק כדי לשוב לחיים לאחר מכן. דרך אגב אם הגרד בקרקפת קשה ויש אודם וגלדים כדאי לפנות לרופא עור אשר יוכל לבדוק לראות שאין זיהום משני חיידקי בקרקפת (הכינים נושאות עליהן חיידקים שעושים זיהומי עור) בהצלחה.

עדידס77

New member
תודה. חשוב לציין כי הילדה עברה טיפול שבוע

קודם לכן באותו התכשיר. מצעים ומגבות- כובסו כמובן. בקיצור לקנות תכשיר אחר ... ולנסות את מזלי.. הוזמן תור לרופא עור למחר.רק לנקיטת משנה זהירות... המון תודה!

למעלה