גרוד בכל הגוף..

גרוד בכל הגוף..

שלום לכם ידידי, אני חולה חדשה בת שבועיים והתחלתי לקחת טגריטול..חצי כדור בוקר וצהריים ובערב כדור שלם. הבעיה היא בערב ..בלילה יש לי גרודים בכל הגוף...האמנם בגלל הכדור השלם שאני לוקחת?? בשעות היום אין לי גרוד.. אשמח לקבל תשובות.. תודה רבה ויום טוב

ufo11

New member
האם בעלון למשתמש מצויין

כי ייתכן שאחת מתופעות הלוואי של ההכדור היא גירוד?

לבלי ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה
מכיוון שכתוב באחת מתופעות הלוואי: "שינויים במצב הרוח, בעיקר בילדים, פריחה, גרד ותגובות אלרגיות." ואין פירוט, אני לא הייתי לוקחת סיכון, הייתי פונה אל הנוירולוג ומבררת אם הגירוד שאת מתארת הוא תוצאה של הטגרטול או תופעה אלרגית שצריכה להיות מופנית לרופא אלרגיה. אני ממליצה בחום לפנות בהקדם אל הנוירולוג כדי לשלול תופעת לוואי של הטגרטול מפני שאם זו תופעת לוואי הוא צריך להחליף לך את הטיפול התרופתי, אודה לך אם תעדכני אותנו

../images/Emo24.gif בבקשה ואני מחכה לעדכון

ומקווה שהכל יסתדר בקרוב ועל הצד הטוב ביותר

חזרתי עם עידכון....

שלום דינה יקרה, ביקרתי אצל הרופא היום..הוחלט להחליף את התרופה ל-למודקס.. מוכר לכם??יש תופעות לוואי? מאד מעניינת התופעה הזו של אפילפסיה..מה!!אם היו לי 3 נפילות של הירדמויות דיי קלות(אמנם על ההגה) והא.א.ג. הצביע על קצרים -זה אומר שאני חולת אפילפסיה וחייבת לקחת כדורים כל חיי או חלקם??יש הגיון?? אני לא מוכנה לוותר..יש לי הרגשה שמשהו פה לא בסדר... ואכן...מאז האבחנה ועד היום לא קיבלתי שום "קריאה אפילפטית" מה דעתכם חברי המלומדים??

ronitit1

New member
אני אחרי התקף אחד הוכרזתי כאפילפטית

והתחלתי לקחת כדורים מיד. אבל בהמשך הדרך, משנוכחתי לדעת ולראות שאין לי יותר התקפים, התחלתי בהדרגה ובליווי של הנוירולוגית, כמובן , להוריד במינון, עד למצב של לא לקחת תרופות בכלל. כל מקרה לגופו...

מעניין מה שאת אומרת..

ואפילו נשמע מעודד..האם תוכלי לספר כמה זמן לקחת כדורים ומתי היפסקת?? תודה על התגובה המהירה והמשך ערב נעים..

לבלי../images/Emo140.gif

ברוכה השבה
לפי החיפוש שערכתי,למיקטל=למודקס=למוג'ין=למוטריג'ין טבע. בכולן אותו חומר פעיל, יש בפורום לא מעט מידע על למיקטל ,אם את יודעת להשתמש בחיפוש המתקדם זה מאוד יכול לעזור לך, אם יש מידע ספציפי שאת רוצה לדעת על התרופה תשאלי בבקשה ונשלח קישורים כדי לתת לך את כל המידע שיש לנו על התרופה הזו. יש כאן בפורום לא מעט אנשים שנוטלים למיקטל,אם את לא בטוחה לגבי חוות דעתו של הנוירולוג, הייתי ממליצה לך לפנות בהקדם לקבלת חוות דעת נוספת של מומחה נוסף שעליו את סומכת יותר,גם רופאים יכולים לטעות והעובדה שהEEG שלך לא תקין לא בהכרח מעידה על אפילפסיה באמת, יכול להיות שהוא טועה,

דינה יקרה ומקסימה../images/Emo24.gif

שמחה אני לחזור אליך ולציין את הרגשתי הנפלאה להיות חלק מחברים כל כך נפלאים כמוך!!! בוודאי אגש לחוות דעת נוספת...וגם אשמח לקבל קישור ללמודקס.. אתמול לקחתי 25 גרם של כדור ..דיי מתלבטת אם להמשיך. לפי סיפורה של רונית -חבל על הזמן!! למה להתמכר לכדורים שעלולים לפגוע בעקיפין?? יום מקסים ונעים לבלי

../images/Emo18.gifמנסיון...

לעולם לא להפסיק טיפול על דעת עצמך
המצב רק עלול להחמיר, עשי זאת רק לאחר התיעצות במומחה נוסף ובמידה וקיבלת אישור, כמו-כן הפסקת נטילת התרופות צריכה להעשות באופן הדרגתי, הוידוי של רונית הוא מאוד חריג בפורום שלנו, לרוב, לצערי, מי שהתחיל טיפול תרופתי גם המשיך בו ובמקביל גם המשיך לנהל חיים רגילים, את גם כתבת שאת ממשיכה לנהל חיים רגילים במקביל לנטילת התרופות. אצלי למשל היתה החמרה מכיוון שאני הפסקתי ליטול תרופות על דעת עצמי... שימי לב לכך שרונית הפסיקה ליטול תרופות לאחר התייעצות עם הרופאה שלה. אני מצרפת ע"פ בקשתך קישור ללמיקטל, אומנם באנגלית אבל אתר איכותי ביותר, אם המידע אינו ברור אם אם יש לך צורך בעוד מידע, אל תהססי לכתוב בבקשה

מקבלת את המלצתך../images/Emo91.gifדינה..

לא אפסיק...ובכל זאת אבקש חוות דעת מרופא מומחה.. (בקשה נפרדת לחוות דעת בראש העמוד) המון המון תודה...

ronitit1

New member
אני מנסה להעביר קישור

של "הסיפור" שלי , שכתבתי בעבר פה בפורום

ronitit1

New member
לא הצלחתי מנסה שוב

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=975&msgid=35372079&archive=1

כל הכבוד רונית יקרה../images/Emo24.gif

ובוקר טוב נהדר!!! מאד מרתק ודומה המקרה שלך והחשיבה שלך לשלי.... קראתי את מכתבך פעמיים על מנת להמעורר ולהבין שיכולות להיות טעויות אצל רופאים..או אפילו חוסר ידע שגורם לנו לשנות חיים.. לי אין כוונה לשנות את חיי...חזרתי למסלול רגיל .. לגבי הכדורים..אחליט אם להמשיך לקחת-יתכן ואגש לרופא נוסף לשמוע חוות דעת. המון תודה על שחשפת אותנו למקרה שלך...יישר כוחו.. המון בריאות ואהבה.. לבלי

ronitit1

New member
רצוי ללכת לחוות דעת נוספת

תקראי מידע בנושא, לא ללכת "בעיניים עצומות" אחרי הרופאים. לתת מקום גם לתחושות ולאינטואיציות שלך.... הרבה בריאות ובהצלחה

למעלה