גרד ברגליים

muse18

New member
גרד ברגליים

שלום אני בת 21, ובלת מזה המון זמן אפשר להגיד כמה שנים מגרד ברגליים, זה בא בגליים ובחצי שנה האחרונה יותר מתמיד יש לי גרד מאסיבי ברגליים זה מגיע למצב שבו (חשוב להבהיר- אני בריאה בנפשי אין בכוונתי לפגוע בעצמי במכוון) שהרגליים שלי מדממות\צלקות\ צבע לא אחיד ברגל (כנראה מהצלקות), וזה כמעט תמיד-
כשאני יושבת לראות טלויזיה,
אפילו לפני כמה ימים כשישבתי במסעדה (לא היה לי נעים אבל תחושת הגירוד הייתה כל כך חזקה שקשה לי להשתלט בה ובלי ששמתי לב הגנבתי כמה גירודים מתחת לשולחן),
במקלחת(במיוחד במים החמים שגורמים לזה להיות בלתי נסבל ביותר אני מוצאת את עצמי 60% מהזמן במקלחת מנסה להרגיע את תחושת הגרד ברגליים),
לפני שאני הולכת לישון. הייתי אצל הרופא משפחה שאמר לי שזה בגלל שאני מגלחת, אבל כבר ציינתי שאני כבר כמה שנים סובלת מזה וגם כשהייתי עושה בשעווה היה לי את הגרד הזה .. הרגליים שלי נראות זוועה מכל התופעה הזאת אני לא יודעת מה לעשות
עצות?

גרד מסיבה לא ברורה

גרד יכול לנבוע מסיבות מגוונות: אינפסטציות של קרציונים של סקאביאס, כינים, עקיצות חרקים מחלות דלקתיות בעור כמו אסתמה של העור, דלקת עור אטופית, פסוריאזיס, חרלת, מחלות שלפוחתיות אוטואימוניות, תגובה בעור לתרופות, ועוד רבות אחרות זיהומים שונים בעור - למשל זיהומים בזקיקי שער, זיהומים פטרייתייים מחלות נאופלסטיות בעור מחלות גנטיות עור יבש ועוד כהנה וכהנה הדרך היחידה לפתור את הבעיה עוברת באבחנה נכונה ואת זאת ניתן לבצע אך ורק אצל רופא עור. בברכה.

למעלה