מתחילה לחשוב שהפריחה האלרגית שחשבתי שיש לי היא לא אלרגית אלא PUPPP.
אני משתגעת מגירודים, יש לי עוד שבועיים עד הלידה ואני לא רוצה למרוח משחות עם סטרואידים.
ניסיתי כל מיני דברים לסירוגין, שום דבר לא עזר באופן מוחלט.
הכי קרוב לזה היה למרוח מי קלמין (ה"מים" הלבנים האלה שמורחים על אבעבועות רוח). קונים בבית מרקחת ללא מרשם...
רק באמצע ההריון. אין לדעת מה יקרה לקראת הסוף...
אני מהמרת שלא יחזור ואם כן אז לא בכזו חומרה כי העור כבר נמתח בעבר. אני חושבת שאלו גירודים של המתיחה החזקה של העור.
זה סבון של וולדה... הוא פשוט מאוד עדין וטבעי. זה באמת עזר, רוב הזמן.
מבינה אותך, זה משגע...
האמת היה לי את יותר בהריון הראשון מאשר בהריון השני... בקיצור, זה כנראה משהו שחוזר על עצמו אבל לא חייב להיות באותה עוצמה..
להמרח אחרי מקלחת בעודי רטובה בשמן שקדים באיכות טובה מאד (אצלי זה שלוס) ולא להתנגב
התגרדתי כמו קופיפה וממש פצעתי עצמי אבל זה עבר לפני הלידה. מקוה שיעזור לך!
(כמובן סבונים טבעיים ככל האפשר כדי למנוע יבוש, נסי סבון מסלק סוכר)
כשמרחתי אלוורה זה ממש החמיר את המצב. עכשיו עם הקלמין קצת השתפר אבל הוא מייבש את העור בטירוף! ואני מתלבטת אם למרוח קרם גוף או שמן כלשהו (חמאת שיאה לדוג') בהפוגות שבין לבין.
לחות שמנונית רק תחמיר את המצב אותי השמן שקדים העלה בלהבות חשבתי שאני משתגעת מרוב גירודים.
חמאת שיאה נשמעת כמו פתרון טוב או אולי קרם עם אקסטרא לחות אבל תנסי קודם בקטן לפני שאת מורחת על שטחים גדולים.
לי מה שמאוד עזר והעלים את הגרדת היה דיקור סיני הניקוי של הדם עבד עלי כמו קסם.
ובסופו של דבר גם נכנעתי והלכתי לרופא עור וקיבלתי משחות יעודיות לגרדת שתקפה אותי, המצב כבר היה הרבה יותר טוב ובכל זאת נותרו אצלי מקומות שעדיין פצעתי וקרעתי מרוב גירודים (אצלי היה משבוע 27-30 וגם אני תהיתי איך אף אחד לא הזכיר את התופעה הזוועתית הזאת) נכון לא נעים למרוח כל מיני כימיקלים אבל באמת שלא יכולתי יותר לסבול לא היה לי רגע של שקט.... אז כשצריך צריך