גרגירי צ'יה CHIA SEEDS

ליאת05

New member
גרגירי צ'יה CHIA SEEDS

גרגירים של chia seed oil ואוגמה 3 - האם מישהו מכם התנסה? במה זה תורם? האם כדאי לקנות ולהתחיל להשתמש? האם זה עשוי להשפיע על ערכים שונים בדם (סכרת, כולסטרול)?

אומגה 3

ליאת שלום רב, Chia seeds הלא הם זרעי מרווה שבדרך כלל מהווים מקור צמחי לחומצת שומן מסוג אומגה 3 . חברת סולגאר לא מחזיקה במוצר זה. אומגה 3 היא למעשה חומצת שומן חיונית בעלת חשיבות עליונה לתמיכה בפעילות הלב, איזון רמות כולסטרול וטריגליצרידים, תמיכה במערכת החיסון, התפתחות ושיפור תפקודי המוח ומערכת העצבים. חומצות שומן אף נותנות מענה בהפרעות קשב וריכוז, פעילות נוגדת-דלקת, שליטה באיזון הורמונאלי של הגוף, מניעת בעיות עור ועוד. אשמח אם תוכלי לשתף אותנו בבעיה בה את מעוניינת לטפל, גילך, האם הינך נוטלת תרופות ו/ או תוספי תזונה על מנת שאוכל לכוונך לתוספי התזונה הנכונים לך. המשך שבוע טוב ובריאות שלמה, דנה בר לבב

ליאת05

New member
תשובות -

דנה שלום. תודה רבה על התשובה המפורטת. אני שואלת ועונה עבור אמי, המעוניינת ליטול תוסף תזונה שיועיל לה. קצת רקע על אמי - אישה בת 65, כבדת משקל, סובלת ונוטלת תרופות המטפלות בסכרת, לחץ דם ודלקת פרקים (בגלל כאבים חזקים בברכיים). תוספי התזונה שהיא נוטלת הם - Q10, אומגה 3 ומגה-גלופקס. הבעיה שאמי סובלת ממנה - חוסר אנרגיה וכוח....רוב היום היא מתלוננת על כאבים וחוסר חשק ואנרגיה לעשות דברים. המליצו לה על נטילת גרגירי הצ'יא כעוד מקור לחיזוק וקבלת אנרגיה. האם תוכלי להציע עבורה תוסף תזונה אחר שייתן לה את האנרגיה לה היא מייחלת? תודה מראש, ליאת

תוספי תזונה לאנרגיה

ליאת שלום שוב, ראשית אני שמחה שאת חוזרת אליי עם כל הנתונים. הפתולוגיות מהן סובלת אמך, גם אם הינן מטופלות על ידי תרופות, יכולות להיות בהחלט המקור לבעיית העייפות וחוסר האנרגיה עליה היא מתלוננת. מה שלא ציינת בשאלתך הוא האם ערכי הסוכר ולחץ הדם של אמך נמצאים בטווחי הנורמה בעקבות הטיפול התרופתי. סוכרת לא מאוזנת בהחלט יכולה להביא לחולשה. כמו כן, לסוכרת ייתכנו סיבוכים נוספים שיש לתת עליהם את הדעת ולספק מענה למכלול התופעות. על הנייר שלושת המוצרים שאמך נוטלת הינם נכונים אך אם איננה מאוזנת ייתכן וכדאי לשלב גם תוספי תזונה נוספים על מנת למנוע נזקים עתידיים של הבעיות מהן סובלת אמך. בכדי שאוכל לתת לך המלצה מפורשת אני מזמינה אותך ליצור עמנו קשר במחלקת ההדרכה בימים א'-ה' בשעות 08:30-17:30 במספר 1-800-350-333
המשך שבוע טוב ובריאות שלמה, דנה בר לבב

למעלה