גרבר

לא רוצה להלחיץ אבל...

ככה חשבו גם האמהות שהאכילו את תינוקותיהם ברמדיה לא?- אני לא חושבת שצריך להיות היסטריים, אבל לא הייתי מבססת את תזונת המוצקים, בשום שלב, בלעדית על זה- רק בגלל העובדה שלא את הכנת את זה ולכן, לצערנו הרב, אף פעם לא ניתן לדעת באמת מה יש בפנים...

me210

New member
גרבר

מישהו שמע על גרבר ללא סוכר? והיכן ניתן להשיג? איזה שלב נותנים בפירות וירקות לבין 6 וחצי חודשים? תודה

ציפיק2

New member
גרבר

נראה לי שבכל הגרבר "כותבים" ללא סוכר מי יודע מה יש שם באמת בגיל הזה צריך שלב ראשון ההבדלים הם כך שלב ראשון מרוסק דק, רק פרי אחד שלב 2 גם מרוסק דק, אבל 2 פירות ביחד לא לתת פירות שהילד לא אוכל כבר בבית ניתן להכין ביתי על ידי בישול תפוחי עץ עד שהם רכים וריסוק בבלנדר שלב 3 ריסוק יותר גס, אולי יש חלקים בפנים, ויותר מ2 פירות

על חשיבות המזון הטרי

בתחילת דרכם הקולינרית יש חשיבות רבה למזון טרי ע"פ מעובד ומשומר. זה בסדר להשתמש בגרבר מדיי פעם, כשאין אוכל זמין. מאד לא ממליצה להשתמש בו על בסיס קבוע. יש חשיבות לטריות המזון מבחינת תכולת הוטימינים והמינרלים שבו. והרי בהתחלה הם אוכלים כ"כ מעט...שווה להשקיע. ממליצה על מזון אורגני בתחילת הדרך. פחות מזיק ואינו מביא עמו כ"כ הרבה חומרים רעילים. לפחות בהתחלה.

אלונה ע

New member
אני ממליצה על אידוי הפרי

בכלי אידוי מיוחד ואז ריסוק שלו. דבר נוסף ששמים בגרבר זה חומצת לימון - לא בריא ומאוד לא מומלץ לתינוקות.

גם אפשר, כן

יש כל מני סלסלות אידוי- מקש, ממתכת, אפשר להשיג בסופר או בחנויות לכלי בית...

אפרת_ח

New member
חומצת לימון לא בריא ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

א. מה ששמים בגרבר זה חומצה אחרת - ויטמין C. יש הטוענים שהוא בריא מאוד. ב. ח' לימון חומר טבעי ונפוץ, הנוצר ללא הרף בכל תא ותא בגופנו כחלק מהתהליך הבסיסי של החיים - ניצול החמצן. מה לא בריא בזה שיתנו או לא יתנו אותו לתינוקות?

למעלה