גרביים!!!!!!!
טוב, אני ושלגיה סיימנו לעבור על כל התשובות והשאלות והרי הן לפניכן: *אנא בידקו האם שכחנו בטעות לשנות משהו מלשון נקבה ללשון זכר *הקוויז יהיה מיועד לשני המינים ***תודה ענקית לכותבות ***השאלה הראשונה היא השאלה עם הצורות של לבנדר בראון ***מעצבות... אנא הודיעו בהקדם האפשרי למתכנתת על כל ההחלטות שיתקבלו בכדי שהמתכנתת תוכל להתחיל לעבוד שאלות: 2. חברך הטוב ביותר זוכה מקום ראשון בתחרות. אתה... א.מאושר בשבילו! הרי הוא חברי הטוב ביותר...)צמר) ב.שמח בשבילו, אבל קצת מקנא...(פסים) ג.למה נראה לכם שהוא זכה ? בגלל האימונים המפרכים שעשיתי לו ! (צבאיות) ד. אומר לא כל הכבוד וכו´, אבל רק כי אני מרגיש חובה לעשות את זה...(פשוטות,לבנות) ה.מוחא לו כפיים? אומר לו כל הכבוד?(בלי עקב) ו.אני כל כך שמח! אבל בעצם אני רציתי לזכות...(עם ציורים) ז.תלוי איזו תחרות...אבל בעיקרון, נראה לי שהייתי שמח בשבילו...(גרביונים) ח.אין לי חברים.(מסריחות) 3.שאלה קצת נדושה, אבל-מה הדבר החשוב לך ביותר בחיים? א.סדר ומשמעת (צבאיות) ב.משפחה!
(צמר) ג.חברים..!(פסים) ד.אני, עצמי ואנוכי...(מסריחות) ה.יופי...
(בלי עקב) ו.אהבה ורומנטיקה (גרביונים) ז.אושר(עם ציורים) ח.בריאות(פשוטות,לבנות) 4.תאר את עצמך במילה אחת: א.פתוח.(בלי עקב) ב.קשוח.(צבאיות) ג.מתוח. (פשוטות,לבנות) ד.*הורס את הרצף* מעצבן.^_^(מסריחות) ה.ביתי...(צמר) ו.אלגנטי.(גרביונים) ז.צומי!!!(פסים) ח.אופטימי נצחי :](עם ציורים) 5.הדרך האידיאלית בשבילך לבלות ערב חופשי: א.בחיק המשפחה...(צמר) ב.עם חבר/עם הדובי פנדי.(עם ציורים) ג.להזמין חברים/חברות לקפה.(גרביונים) ד.חופשי? חופשי?!(צבאיות) ה.במסיבת דיסקו רועשת...^_^(בלי עקב) ו.להציק לאחותי הקטנה...(מסריחות) ז.לרקוד במועדון עד שעות הבוקר המוקדמות !(פסים) ח.ארוחת ערב עם המשפחה,להזמין חברים וכו´... (פשוטות,לבנות) 6.אם נפתח את הארון שלך, מה נמצא שם? א. מכנסיים וחולצות מגוהצים למשעי, מסודרים טיפ-טופ. (צבאיות) ב. כמה חולצות וג´ינסים. לא משהו מיוחד. (פשוטות) ג. שמלות מיני, מעילי עור, לבנים סקסיים. (גרביונים) ד. גבעות מבולגנות של בגדים לא ממש נקיים. (מסריחות) ה. סוודרים רכים, צעיף, בקבוק חם ודובי. (גרבי צמר) ו. חולצות עם הדפסים של פוקימון! ייפי! (עם ציורים) ז. חולצות גזורות, קולר ספייקים. משהו שונה כזה. (בלי עקבים) ח. צמידים ובגדים זוהרים עם נצנצים! צועק ויפה! (פסים) 7. מהי ארוחת הערב האהובה עליך? א. חביתה וסלט בדרך כלל. סתם. (לבנות פשוטות) ב. סוכריות ענקיות על מקל ומסטיק תות! (עם ציורים) ג. לא משהו משמין, ורצוי עם אור נרות ומוזיקה. (גרביונים) ד. מרק, שוקו או כל דבר מחמם. ואחרי זה להתכרבל על הספה. (גרבי צמר) ה. שאריות קרות של משהו מאתמול, מול הטלוויזיה. (מסריחות) ו. ארוחה מאוזנת להפליא, כיאה לדיאטה הנוקשה שלי. (צבאיות) ז. ארוחת ערב רועשת עם כל החברים! אני במרכז, כמובן. (פסים) ח. אוכל תאילנדי, הודי. אבל אני מוכן לנסות הכול. (בלי עקבים) 8.במה הכי אהבת לשחק כשהיית קטן? א. אהבתי? אני עדיין אוהב! מי רוצה חממות? (עם ציורים) ב. בחיילים כמובן. (צבאיות) ג. לשחק? הייתי מרסק את הצעצועים וטובלת אותה בבוץ. (מסריחות) ד. ברביות. ותמיד הייתי עושה להן דייטים עם קן. (גרביונים) ה. לשחק במלך ומלכה עם כלללללל החברים שלי! אני הייתי המלכה. (פסים) ו. עם בובות פרווה רכות ופלאפיות וחמודות. (גרבי צמר) ז. חוות נמלים. ללכוד חגבים. דברים ממש מוזרים. (בלי עקבים) ח. מחבואים, תופסת. משחקים רגילים. (פשוטות) 9. יום שישי. מה בא לך לעשות? א. לצאת למועדון ולקרוע את העיר! (פסים) ב. ללכת עם החברים לסרט. (פשוטות) ג. להישאר ערה עד מאוחר ולראות מרתון סרטי דיסני ! (עם ציורים) ד. לנקות את החדר ולעשות שיעורים. (צבאיות) ה. לשכב מתחת לשמיכה עם הדובי ולקרוא ספר רומנטי. (צמר) ו. יום שישי? זמן למקלחת השבועית. (מסריחות) ז. לשבת ליד הקונסרבטוריון ולצייר על הקירות. (בלי עקבים) ח. לצאת לדייט לוהט במסעדה נחשבת. (גרביונים) 10.ולסיום, מה המוטו שלך? א.האקונה מטאטה בייבי! (ציורים) ב. ...I´m sexy, I´m hot (גרביונים) ג. אממ... תהיה עצמך? (פשוטות) ד. חייל, שפר הופעתך! (צבאיות) ה. !I´m the queen of the world, Yay (פסים) ו. תהיה מיוחד. צפצף על כולם.
(בלי עקבים) ז. לחטט באף זה לא מגעיל! זה כיף! (מסריחות) ח. All you need is Love =] (צמר) תוצאות: תוצאות: גרביים מסריחות: אוי. לא נעים. משתתפת בצערך. בדרך כלל אתה חסר טאקט, ואומר את המילים הכי לא מתאימות בזמן הכי לא מתאים. שלא לדבר על היחס הרופף שלך להיגיינה אישית וכל מה שנלווה לה. נראה לי שהחברים שלך די סובלים מזה... אם יש לך כאלה בכלל. גרביים עם ציורים: אולי מבחוץ אתה נער, אבל מבפנים עוד לא סיימת את גן גליה. ממתקים, סרטי דיסני וקפיצה בחבל עושים לך את זה. אולי אתה לא הכי בוגר לפעמים, אבל אתה גם טיפוס מתוק, שובב ואופטימי. מישהו שגורמת לאחרים לצחוק ולהנות, וגם כתף לבכות עליה כשצריכים. גרביים צבאיות: משמעת, משמעת, משמעת. אתה קשוח, מסודר, פרפקציוניסט - יותר מדי - ולא סובל טיפשים. העצלנות היא האויבת הגדולה ביותר שלך. אצלך החובה קודמת לכל. אנחנו לא נתפוס אותך מעתיק במבחן או מתבטל מול המחשב. למה בכלל עשית את הקוויז הזה? אתה לא צריך לסדר את החדר? גרביים עם פסים: במילה אחת - צומי. טיפוס קופצני ומאושר, לפעמים קצת היפראקטיבי. אתה אוהב לבלות עם החברים. אבל - אתה חייב להיות תמיד במרכז העניינים ולהקיף את עצמך באנשים. הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לך הוא שלא ישימו לב אליך. תרגיע טיפה, בסדר? גרביים לבנות: אתה טיפוס חביב ורגיל לחלוטין, אפשר גם להגיד קצת משעמם. אתה פשוט ומסתפק במועט, אין לך יחוד כלשהו - לטוב או לרע, ואתה די מרוצה ממה שאתה. גרבי צמר: אתה אחלה בן אדם! אתה טוב, אדיב וחם... משפחה וחברים זה הכל בשבילך ותעשה המון בשבילם. בנוסף, אתה ביתי מאוד...בשבילך אין מקום טוב יותר מהבית, בחיק המשפחה... גרביים בלי עקב: אתה בן אדם די שטחי. האופי הפנימי לא מעניין אותך במיוחד, חשוב לך שאתה והאנשים מסביבך יראו טוב. עם זאת, אתה פתוח לשינויים,ואוהב את זה.
טוב, אני ושלגיה סיימנו לעבור על כל התשובות והשאלות והרי הן לפניכן: *אנא בידקו האם שכחנו בטעות לשנות משהו מלשון נקבה ללשון זכר *הקוויז יהיה מיועד לשני המינים ***תודה ענקית לכותבות ***השאלה הראשונה היא השאלה עם הצורות של לבנדר בראון ***מעצבות... אנא הודיעו בהקדם האפשרי למתכנתת על כל ההחלטות שיתקבלו בכדי שהמתכנתת תוכל להתחיל לעבוד שאלות: 2. חברך הטוב ביותר זוכה מקום ראשון בתחרות. אתה... א.מאושר בשבילו! הרי הוא חברי הטוב ביותר...)צמר) ב.שמח בשבילו, אבל קצת מקנא...(פסים) ג.למה נראה לכם שהוא זכה ? בגלל האימונים המפרכים שעשיתי לו ! (צבאיות) ד. אומר לא כל הכבוד וכו´, אבל רק כי אני מרגיש חובה לעשות את זה...(פשוטות,לבנות) ה.מוחא לו כפיים? אומר לו כל הכבוד?(בלי עקב) ו.אני כל כך שמח! אבל בעצם אני רציתי לזכות...(עם ציורים) ז.תלוי איזו תחרות...אבל בעיקרון, נראה לי שהייתי שמח בשבילו...(גרביונים) ח.אין לי חברים.(מסריחות) 3.שאלה קצת נדושה, אבל-מה הדבר החשוב לך ביותר בחיים? א.סדר ומשמעת (צבאיות) ב.משפחה!