גרביים לסוכרתיים

איליקו

New member
גרביים לסוכרתיים

מישהו יכול להמליץ איפה אפשר להשיג גרביים המתאימים הכי טוב לסוכרתיים? הבנתי שהגרביים האידיאליים הם עשויים מ-100% כותנה, ללא תפרים וללא גומי/רצועה אלסטית הדוקה ולוחצת מדי. יש דבר כזה בארץ? מישהו יודע איפה אפשר להשיג?

mickey15

New member
שמעתי...

שהגרביים-נעליים שכל הסבתות סורגות...זה מאוד טוב. במיוחד לחורף כי זה גם מחמם! אבל חוץ מזה לא שמעתי על גרביים מיוחדות.

amiryh

New member
איליקו

אתה צודק בקשר לסוג הגרביים : אכן , 100% כותנה , ללא גומי לוחץ מדי שיקשה על זרימת הדם התקינה . ניתן להשיג בכל מקום שמוכר גרביים בארץ ובאותו מחיר כמעט בהצלחה עמיר

איליקו

New member
amiryh

המומלץ ביותר הוא ללא גומי בכלל כאשר כל החלק העליון צר יותר ואלסטי יותר. יש לי זוג אחד כזה שקניתי בזמנו - אני מצטער שלא קניתי יותר - וכיום אני לא מצליח להשיג אותם. הם צריכים גם להיות חסרי כל תפרים, ממש ארוגים "יחידה אחת" ואם יש בכל זאת תפרים רצוי לגרוב את הגרביים כשהן הפוכות עם החלק הפנימי של התפרים בחוץ.

האמת - בשביל מה זה חשוב? ../images/Emo163.gif

כן כן אני יודעת שצריך לשמור על הרגליים ועל זרימת דם טובה לשם- אבל האם זה באמת משנה אם יש או אין תפר בגרב? כל הגרביים שלי הן רגילות במגוון סוגים, בדים ומרקמים ומעולם לא הרגשתי הבדל
. לא כול-כך ברור לי הנושא הנ"ל של גרביים מיוחדות - האם יש לך בעיות עם הרגליים או שזה אמצעי מניעה

איליקו

New member
זה חשוב לכל חולי הסוכרת

אין לי בעיות מיוחדות ברגליים. ההמלצות שראית הם לכלל חולי הסוכרת. הכותנה גורמת לפחות הזעה וכידוע לך זיעה גורמת לזיהומים שונים. התפרים והגומי לוחצים במקומות שונים גם אם את לא מרגישה וגורמים לחסימת הדם ולפגיעה בעור.

למעלה