גרא!!

גרא!!

אני מקווה שלא תחסום אותי מהפורום או משהו אבל אני רק אומרת מה שאני חושבת. אתה לא מגיע לפה מספיק, אז נכון שהיית מאושפז בבית חולים ואז נסעת לחופשה ואז אלוהים יודע מה, אבל בתחלס(ככה כותבים?) אתה נכנס לפה במקרה הטוב פעם בשבוע. וזה מעצבן! אני רואה אנשים שמחכים לתשובה כבר שבוע ומה הפלא שהפורום גוסס? אין שום סיבה להיות פה, ךמה לא ללכת לפורום דומה בוואלה או בנענע? שם עונים באותו שבוע לפחות אם לא באותו יום או באותה שעה! אז מה כבר ביקשנו? להיכנס לפה פעם ביום זאת טרחה כל כך גדולה. ואני יודעת שאתה תחזור ותגיד איזה משהו כמו הייתי בבית חולים או הבית שלי התמוטט או היה לי וירוס מזן נדיר במחשב, אז חבל מאוד שכל השברים הרעים נופלים עליך, אבל אתה בכל זאת יכול להשתדל קצת יותר! יעל! שדי כועסת עכשיו.

גרא.

New member
אין בכוונתי לחסום,או לכעוס עלייך על

שבטאת כאן את תחושותייך,גם אם בצורה בוטה למדי.יחד עם זה לפני שאת בונה כל מיני השערות,מבקרת,ותובעת,קחי פסק זמן,וקראי את ספרו של ד"ר לורנס שפירו "אינטליגנציה רגשית לילדים",ואולי בין היתר תרכשי את היכולת להיות קצת יותר אמפתית.

יעל את לא צודקת

גם אני שמתי לב שגרא עונה באיטיות אבל לא צריך להגזים... הוא עדיין עונה כמעט כל יום ובטח שיותר מפעם בשבוע.

למעלה