גרא..?

גרא..?

נמאס לי מהחיים האלה.אני אצל היועצת כבר שנתתים ואני מרגישה שזה לא עוזר לי בכלום!!!! עד שהזתי לפני מספר פגישות לספר לה שעברתי הטרדה כשהייתי ילדה (עד עכשיו הדחקתי את זה) זה לוקח ממני מאמצים מרובים (שאין לי אותם) לדבר על הנושא הזה לכן זה נמרח אני רוצה לומר אך לא מסוגלת!!!! המילים כמו תקועות!! ואחרי שאני יוצאת ממנה אני עצובה רוב היום כי אני נזכרת הכל הצרות והחיים הארורים האלה אין לי כבר כחחחחחחחח שונאת את עצמי ואת החיים אלו

גרא.

New member
בודדה במערכה1,ביועצת,הכוונה לפסיכולוגית?

אם את מטופלת כבר שנתיים,ולא מרגישה שזה עוזר לך בכלום,חשוב שתחליפי את המטפלת שלך.אינך חייבת להמשיך טיפול שלהגשתך לא עוזר לך.מה שלא מובן היא מסגרת הטפול.האם את מטופלת במרכז לנפגעות פגיעה מינית? 1202 או באופן פרטי? על פניו,מא מובן מדוע זה כל כך קשה לך,התהליך הטיפולי אינו יכול להיות קל,כשנוגעים בנושאים כל כך טעונים,כל כך רגישים.זה לוקח זמן,אבל זה תהליך הכרחי לשפור איכות חייך ,ואת חייבת לעצמך להתמודד ככל שהוא קשה.

משהי17

New member
גרא אני בתיכון

והיא יועת בת ספר איך אני יכולה לעזור לעצמי או אפילו להכריח את עצמי לדבר על הנושא הזה??אווווווווווווווף

גרא.

New member
משהי17,הבנתו שאת בתיכון,ולכן הצעתי לך לפנות

ליועצת,שהיא זמינה,נוגעת בבעיות כשלך,ויכולה לעזור לך במיידי.אם זו פדיחה בעייניך,לפנות ליועצת,האפשרות האחרת היא לדבר עם הורייך שיסכימו שתפגשי עם פסיכולוגית,אפשרי בקופת חולים שלך.בגילך,עדיין אינך יכולה להגיע לטיפול בלא ידיעת ההורים והסכמתם. מה שאין כן לגבי היועצת,כאן אינך חייבת לשתף אותם.

גרא.לא נראה לי שהבנת אותי נכון

אני מדברת עם היועצת. ספרתי לה רק שעברתי משהו וכו והיא מנסה למצוץ ממני מידע אך אני לא מצליחה/מסוגלת לדבר על הנושא הזה אני רוצה לדבר ע"ז אך המילים כאילו תקעות!!! איך אפשר להכריח את עצמי??

גרא.

New member
בודדה במערכה1,היועצת לא מנסה למצוץ ממך מידע,

הביטוי הזה,לא מדוייק.היא מנסה לקבל ממך כמה שיותר מידע בכדי להבין את הבעיות שלך,וכל מה שכרוך בהן.יכול להיות שאינך מסוגלת להגיב מילולית אליה,בגלל איזה שהיא התנגדות שיש לך לעבוד איתה.אבל,מאחר ואת זקוקה מאד לעזרה,אם את לא מצליחה ליצור איתה קשר,את ממש חייבת להגיע לשיחה עם פסיכולוגית קלינית,כפי שהותע,דרך קופת חולים.יתכן שעם פסיכולוגית כזו,מיומנת,בקליניקה שלה,ולא בתוך ביצפר,תרגישי יותר מסוגלת לדבר.

Jאפאר

New member
אם אפשר להוסיף משהו

צריך לתת אמון כדי לקבל עזרה, זא מאד קשה, אני מבין... אבל זה בדיוק מה שיעזור לך. אינני יודע מה בדיוק הסיבה שקשה לך לדבר איתה אבל אולי זאת בעייה של חוסר אמון במטפלת או חוסר נוחות ממקור אחר או אולי אפילו את חוששת שהיא תספר למישהו והדבר יוודע. לכן אני מבקש להוסיף כי המטפלים מחוייבים לשמור על דיסקרטיות מוחלטת והם לא יספרו לאף אחד ללא רשותך. עלייך לבטוח במטפלת שהרי מתפקידה לעזור לך והיא שם בשבילך ורק בשבילך. שימי מיבטחך במטפלת וספרי לה את שעל ליבך. אני משוכנע שזה יקל עלייך והיא תוכל לסייע לך.

למעלה